VERDENS BEDSTE BLUSE :: OPFØLGEREN


I tidernes morgen skrev jeg et indlæg, om det jeg kaldte verdens bedste bluse, det er den stadigvæk. Og jeg har noget ala en 8-10 stk af den. Med korte og lange ærmer. Og nu er den næsten på hylderne igen. De er lidt løsere i ærmerne og ikke helt som den gamle, men alligevel meget tæt på. Men siden jeg var med i ALT for damerne i foråret er jeg blevet væltet af henvendelser om blusen, hvorfor jeg tænker, der er efterspørgsel for den. I finder den nye version her. Den kommer i tre flotte farver og koster denne gang 399. Det er ren merinould og den er simpelthen så rar at have på. Jeg har købt den khaki hjem og farven er smuk!

2 Responses

  1. Sine

    Jeg vil vildt gerne se den nye version! Men dit link leder hen til dit blogindlæg… :) Lækre basisvarer kan man aldrig få for meget af.

    22. februar 2018 at 13:10

    • Linket skulle gerne virke nu :)

      22. februar 2018 at 18:35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.