SLIPPERS I LAMMESKIND

Slippers i lammeskind

Jeg delte for lidt tid siden mine nye slippers i lammeskind på Instagram. I var mange, der også drømte om et par, og jeg smed derfor linket i bio på Insta. Men der kan det jo ikke ligge og rode forevigt, og derfor tænkte jeg, at et indlæg herinde også kunne være godt. I kan finde dem lige her, og de er lidt små i størrelsen, som alt fra Kinaland. Jeg har brugt dem dagligt siden de ankom, og jeg er virkelig glad for, at de er åbne i fronten. Jeg synes ofte, mine fødder fik varmen vældig hurtigt i futsko der er lukkede. Her får de varmen uden at ende med at svede. Haha.

4 Responses

 1. Nikoline

  Oplevede du, at de blev pålagt told?

  7. februar 2018 at 09:59

  • Niksen. :)

   7. februar 2018 at 11:03

 2. Signe

  Lidt små… som i en hel størrelse oder was? ;-)

  De er virkelig fine! I must have!

  11. februar 2018 at 18:44

  • Jeg har købt en størrelse større end normalt. Men kun en halv efter mine US størrelser, den er markeret som en 7.5 derinde og bruger 7 i US. men er mærket med 38 nu den kommer og jeg er en 37 i DK.

   12. februar 2018 at 22:24

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.