TIP :: BUKSER I MERINOULD

Envii bukser i merinould

Sådan en barsel kræver komfortabelt tøj, og det er som om mine “I’ve got Bieber fever” og fluffy unicorn/Agnes pyjamasbukser bare ikke rigtigt står distancen, når man nogle dage end ikke når at komme i andet tøj. Derfor har jeg jagtet noget pænt, rart og blødt, og ikke mindst noget, der også kan bruges udendørs, hvis man skulle have lyst til det. Jeg faldt over bukserne ovenfor fra Envii i FRB C for nogle uger tilbage og købte fluks de sorte. De grå var egentlig også på vej til kassen, men jeg opdagede, at stoffet var skåret skævt og det er ikke rart at have på, ligesom det ikke var særlig pænt. Jeg fangede dem dog i Fields i en helt fin udgave dagen efter. Jeg har lagt begge par op i hånden, således de er lidt mindre joggingbuks og lidt mere pæn buks. Jeg har endnu til gode at få de grå i brug, men de sorte er allerede flittigt i brug og er noget så bløde. Så hvis I som mig mangler en blød, men ret pæn buks, så kunne denne måske være noget for jer også.

7 Responses

 1. Sofie

  Hvor ser de lækre ud! Hvordan er de i størrelsen? Synes altid det er svært at vurdere, når man ikke har modellos-tynde ben, men stadig gerne vil have den løse pasform 🙈

  29. januar 2018 at 14:13

  • Jeg synes, de sidder strammere på mig end på modellen, hvilket jeg faktisk rigtig godt kan lide. Men med den in mente, så måske lidt små? :)

   29. januar 2018 at 16:22

 2. Ups så kom jeg til at købe dem til min nærstående barsel. Vasker du dem i hånden?

  29. januar 2018 at 14:49

  • De er ikke blevet vasket endnu, men tænker uldprogram på vaskemaskinen. Det kommer alt uld herhjemme, har intet ødelagt endnu. :D

   29. januar 2018 at 16:22

 3. Laura

  men får man ikke grimme løse knæ i dem efter kort tid? det er min erfaring med den type bukser, men jeg vil så gerne have et par :/

  5. februar 2018 at 09:24

  • Det har jeg ikke oplevet endnu. :)

   6. februar 2018 at 09:09

 4. Christina

  Og de krasser ikke…

  16. marts 2018 at 12:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.