TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #66

#01 At der sidder en alarm i den strik jeg netop har slæbt hjem fra H&M i eftermiddag. Som jeg vel og mærke har betalt for.
#02 At der er mus i vores barnevognsskur.
#03 At vi ikke har en rengøringshjælp.
#04 At jeg ikke kan strikke eller hækle. Gad godt lave noget med hænderne, som ikke skal foregå ved et bord som syning lidt kræver fx.
#05 At jeg ikke har lavet en af disse lister siden juni sidste år. Det er vildt.
#06 At min ene hånd stadig ikke er helt tilbage til normalen efter karpal tunnel syndrom under graviditeten. Jeg har stadig tre fingre der summer i spidserne.
#07 At min hud i ansigtet er verdens tørreste. Selvom jeg både kører ansigtscreme, serum og en maske i ny og næ.
#08 At mine fødder stadig ikke er helt back to basic efter graviditeten og jeg dermed ikke kan passe størstedelen af mine sko. Krise.
#09 At det i dag er et år siden vi var til ALS-samtale med min mama på sygehus nord i Aalborg.
#10 At årsdagen for min mamas død kommer krybende med hastige skridt. Hvor bliver tiden af? Og hvorfor er hun her ikke til at se Klints charmørsmil? Hun fortjente hvert og et af dem. </3

8 Responses

 1. Hald

  Hvor ualmindelig træls med den der alarm… jeez…
  Jeg plejer nærmest at skalle på næsen og panden om vinteren, fordi min hud bliver så tør (jeps det er lækkert), og efter at have forsøgt mig med alskens cremer, landede jeg på La Roche Posays “Hydraphase Intense Riche”. Den er virkelig god til knastør hud (kan findes til god pris her:
  https://www.apo-rot.dk/detaljer/roche-posay-hydraphase-intense-riche-creme-reichhaltig/6451991.html?_menuid=_brand_28&_nav=_brand_28)

  For nyligt har jeg derudover opdaget BalanceMe’s Radiance Face Oil – og den er fanfreakintastic! Intet mindre. Jeg er så begejstret (og har så babybløde kinder), at jeg har købt den i gave til andre. For ligesom at sprede glæden :D

  Måske en af dem kunne hjælpe på den tørre ansigtshud?

  Og det der med at hækle? DO IT! ;) Jeg startede, da jeg var på barsel første gang, og det er drønhyggeligt (og hækling har den fordel, at der kun er en “pind” at holde styr på – og at det er nemt at trevle op, hvis man laver en fejl).
  Hvis du virkelig gerne vil prøve, så kan jeg anbefale Garngrammatiks hjemmeside. Den brugte jeg, da jeg skulle lære at hækle (og så youtube)
  http://garngrammatik.dk/haeklehjaelp/
  Og hvis du bliver grebet af det, så er der hæklegrupper på facebook, hvor man altid kan spørge efter hjælp – og ikke mindst få inspiration.
  (andre gode steder at få inspiration er på IG, hos fx. Vibemai, Unkeldesign, Morsputte…) Well, nok nørderi for nu. Og god fornøjelse hvis du går i gang – det er ren meditation med et fint output.

  31. januar 2018 at 12:47

  • Åh, hvor er du god altså. Tusind tak for det hele. Jeg har kastet mig over Adermas Exomega. Den er god for mig normalt og den er altid i skabet. Føler mig bare så fedter når den kommer på, så vælger tit alt andet. Som så desværre ikke hjælper pt. Haha.

   Ang hækling. Tænker vi bare jeg kaster jeg over den første og den bedste hæklenål out there og det første og bedste nøgle garn? Eller hvad tænker vi?

   31. januar 2018 at 14:13

   • Marianne

    Hej Ditte. Først og fremmest: Varme tanker til dig i den her tid, hvor årsdagen nærmer sig… <3

    Jeg begyndte for nyligt at hækle og det er faktisk ok enkelt at komme ind i som nybegynder. Jeg vil foreslå dig at finde et fint garnnøgle i en god tykkelse (helst ikke heeeelt tyndt – det er ikke rigtig til at arbejde med når man er begynder). På nøglet står der næsten altid hvilken hæklenål man skal bruge (fx. hæklenål 4). Når du så går i sving, så sørg endelig for ikke at stramme alt for meget til hver gang du laver en maske. Det er lettere at arbejde med lidt løse masker. I begyndelsen skal du måske øve dig i luftmasker, kædemasker, fastmasker og stangmasker. Det er et godt udgangspunkt. Du kan google hæklemasker, så kommer der nogle guides og beskrivelser frem. Jeg har gjort rigtig meget brug af youtube-videoer da jeg skulle lære at hækle, så det kan klart anbefales.
    Ha' en skøn dag :)

    31. januar 2018 at 16:28

    • Hej Marianne

     Tusind tak for din kommentar. Jeg er allerede i sving og har fire hæklenåle nu. Dog kun en tykkelse garn, men forsøger mig med det. Er igennem luftmasker og har lavet lidt fastmasker. Men de drillede lidt. Så måske jeg skal prøve med tykkere garn snart. :)

     KH. Ditte

     6. februar 2018 at 09:10

 2. Frederikke

  Det er jeg sikker på, hun gjorde <3

  6. februar 2018 at 20:03

 3. Sofie B.

  Hej Ditte,

  Åha, hvad siger man? Udover at det er hjerteknusende at savne på den måde.

  Et tip, huden kan både mangle fugt og fedt, så et par dråber olie i din creme kan måske hjælpe. Du kan også varme olien op i hænderne og trykke den ind i huden efter creme, på den måde forsegler du fugten. Håber det kan hjælpe!

  – Sofie

  13. februar 2018 at 16:41

  • Tusind tak, Sofie. <3

   Jeg har faktisk en olie. Den dufter af Københavnerstang. Må bruge den lidt oftere! :)

   13. februar 2018 at 18:48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.