TING JEG GODT GAD HAVE PÅ LIGE NU #01

* En gigantisk og fantastisk blød teddyfrakke. Gerne den fra Max Mara, omend 1800 euro måske er at presse den vel rigeligt for sådan en sag.

* Bløde, bløde cashmerebukser. Beige will do. Greige will do. Grå will også do. Jeg kan klare det meste, bare det er blødt.

* En Louis Vuitton Cappucines taske. I LYSERØD. Helt ærligt, findes der ret meget der er pænere end den?

* Et skateboard. Jo jo, I troede nok det var Céline tasken? Men nej, gider ikke slæbe den. Den vejer jo et ondt år og der er ingen skulderstrop. Men flot er den. Men tilbage til skateboardet, hvorfor lærte jeg aldrig at stå på sådan et, er det ikke det man bruger efterskolen til? Nej?

* Endnu en Bella Freud strik. Den jeg har er efterhånden slidt ned.

2 Responses

 1. Julie

  Åh, pæne sager… Jeg lærte dog heller ikke at stå på skateboard på efterskolen. Tilgengæld har jeg også forelsket mig i bløde cashmere bukser, og har selv et par fra H&M… men tror nu at jeg vil have et par herfra næste gang https://www.clubcollection.com/dame/bukser/cosy-pants-11180.html
  PS, de har også cashmere til babyer… (Gid jeg havde en lille en at forkæle! )

  2. januar 2018 at 10:57

  • Uh, de ligner et par jeg har fra H&M. Jeg er faktisk endt med to par fra Envii i merino uld. Men gad godt en løs udgave som den ovenfor. 😍

   2. januar 2018 at 18:53

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.