REGNSLAG TIL BUGABOO BUFFALO

Regnslag 180 kroner

Da vi i oktober skulle ud og trille med vores barnevogn i regnvejr for første gang, ja, der kom jeg i problemer. Vi har en Bugaboo Buffalo kombivogn, hvor vi pt har barnevognsdelen i brug. Og hertil hører et gennemsigtigt plastikregnslag. Dette regnslag er enormt stift og ret umedgørligt. Derudover er der intet hul, så man kan komme ind til baby, mens det regner. Det fylder hele kurven under barnevognen, når det er med på turen og vel og mærke ikke er i brug og så er det helt umuligt at sætte på. Derfor gav jeg egentlig ret hurtigt op på det, for kunne det virkelig passe, at det skulle være så svært at bruge? Nej. Det var åbenbart ikke kun mig, for jeg spurgte på Instagram, og det væltede ind med beskeder fra følgere, der var i samme problem som os. Et af de gode råd til os kom fra min veninde Louise, hun havde haft succes med et regnslag fra Coops hjemmeside. Et regnslag til klapvogn, men som passer perfekt til kombivognen Bugaboo Buffalo. Vi klikkede det fluks hjem og her før nytår var det i brug for første gang. Jeg var meget begejstret over resultatet og derfor deler jeg det nu med jer. For der er sikkert enormt mange derude, der står i samme problem som vi gjorde, hver gang det regner, og det sker vel og mærke ret tit her i Danmark.

8 Responses

 1. Marie

  Ditte, jeg elsker at du er tilbage! Uanset om det er babygrej eller lækre lyserøde LV-tasker 😍

  3. januar 2018 at 19:47

  • Åh, du er sød, Marie! Taaaak! <3

   3. januar 2018 at 19:49

   • Jane

    Jeg siger det samme som Marie! Yndlingsblog <3

    4. januar 2018 at 19:48

    • I er alt for søde, tak, tak, tak. <3

     5. januar 2018 at 12:26

 2. Amalie

  Det er SÅ dejligt at du blogger igen – der går mange timer med ambing ig telefon, så det er rart at have noget interessant at læse. Sidder her med lille Finn i armene – han rocker Klints marmar dragt og joha-bodyer – han kom nemlig 3 uger før termin, så det var heldigt at jeg havde købt noget småt til ham :-) vil overveje at købe det dér regnslag, vi bøvlede så meget med det til vores store dreng, og har aldrig overvejet at der var et alternativ til bugaboo regnslaget.

  4. januar 2018 at 11:04

  • Hvor er du sød, Amalie! Hvor er det godt, det kom i brug hos jer, og stort tillykke med den lille ny. Jeg er vild med navnet! :D

   KØB regnslaget! Du vil takke dig selv forevigt. :D

   5. januar 2018 at 12:34

 3. Simone

  Har nøjagtig samme problem med regnslaget til vores Bugaboo vogn, så tak for tippet 👍🏼 Det skal klikkes hjem med det samme!

  4. januar 2018 at 14:22

  • Det var så lidt, Simone! Godt det kunne bruges. Jeg er virkelig glad for det, det har allerede været i brug flere gange nu. :D

   5. januar 2018 at 12:27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.