2 NYE TASKER


Céline Small Vertical Cabas & Marni Trunk Medium

Den anden dag delte jeg to nye tasker på Instagram. En fra Céline og en fra Marni. Begge nogle jeg har jagtet i længere tid, så jeg er så glad for, de endelig er landet hos mig. Céline tasken har jeg hele tiden vidst skulle være i to farver, og den model ryger åbenbart hurtigere end jeg ved ikke hvad. Jeg har i hvert fald aldrig fanget den, i foråret ringede jeg Europa rundt efter en i en anden farve, tre dage efter farverne var lagt online på deres hjemmeside. Og der var den allerede udsolgt. Så er det jo heller ikke nemt altså. Men sagen er så faktisk den, at jeg er endt med to nu. Den anden er på vej i posten og det var den, jeg netop jagtede i foråret. Den anden ovenfor er lidt ældre og var favoritten før den anden. Men begge var stadig på listen og at de begge så skulle dukke op på én gang er jo så typisk. Men jeg fik det hele til at passe sammen og derfor er de begge to på vej til min garderobe nu. Modellen er super let og der kan være en del i den, hvilket gør den virkelig rar til hverdagsbrug.

Marni Trunk tasken har også længe været på min liste, men den helt rigtige har endnu ikke været der. Jeg har eyeballet et par stykker eller tre i tricolor, som klart er min favorit i modellen. Men Jeg har ikke fået rykket på noget før nu. Denne i pyton i farverne sort, chokoladebrun og meget sart lyserød er simpelthen så fin. Og derudover tænker jeg, at pytonen kan noget godt for modellen. Det kan ikke rigtigt blive ridset og så er overfladen derudover tykkere, således “knappen” på flappen foran forhåbentlig ikke bliver synligt igennem med tiden, som jeg ser det med en hel del af Marnis Trunk tasker, og det er bare ikke særlig pænt, synes jeg. Jeg er dog stadig lidt i tvivl, om den skal bo her. En pytondreng koster trods alt en god slat penge, så jeg overvejer lidt endnu.

7 Responses

 1. Mette

  Eejjjj altså, hvis du på noget tidspunkt beslutter dig for at sælge din Marni…….

  4. januar 2018 at 10:26

 2. Lærke

  Hej Ditte,

  Hvis du beslutter dig for at sælge Marnien vil jeg meget gerne kontaktes på min mail (den kan du vel se nedenfor? :)).

  Mvh. Lærke

  4. januar 2018 at 15:41

  • Hej Lærke,

   Den røg retur i går, jeg var slet ikke sikker, så tilbage med den. Den blev købt i Illum med 40%, måske den er der endnu.

   KH. Ditte

   5. januar 2018 at 12:26

   • Lærke

    Hej Ditte

    Kan du fortælle mig, hvad originalprisen var? :)

    Mener jeg har set den til 13.200 kr. ca. Kan det passe?

    5. januar 2018 at 13:01

    • Hej Lærke

     Pyton-drengen her stod til 15.680 før udsalg. :)

     KH. Ditte

     5. januar 2018 at 13:40

 3. Janne

  Må man vide, hvor du har hapset den overdrevet smukke Marni taske? :)

  4. januar 2018 at 16:25

  • Hej Janne

   Den blev købt i Illum, men er faktisk røget retur i dag. Jeg var sgu for meget i tvivl. :(

   KH. Ditte

   4. januar 2018 at 21:52

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.