JEG ER HER VIST ENDNU…

Lige om lidt er det 2018 og det er snart 3 måneder siden jeg har vist mig her på domænet, i hvert fald i form af et indlæg. Der kom altså lige en baby i vejen, verdens fineste lille baby (hvis du spørger hans forældre). Omend det blegnede en lille smule i går, da han oversked(!) sin mor ved puslebordet. Men indtil da var næsten alt idyl og gode stunder, haha.

Rejen endte med at ankomme 3 uger før tid, men det er en længere historie, som jeg måske deler på et senere tidspunkt. Jeg skal lige greje oppe i mit hoved, om det er noget, jeg vil dele. Men jeg tænker, det kunne være meget hyggeligt, skal lige se, om jeg kan få det hele bikset sammen til jer, hvis det da er noget som I gider læse om?

Tiden går hurtigt herhjemme, hvor kliche det end lyder, så er det svært at følge med. Vores søn har fået navnet Klint og rejen bliver han sjældent kaldt efterhånden. Nu lyder den mere på Klinten, Møffe Bøf, Bøf, Miff Bif, Eksorcisten, Gylpekongen, Bob, Bobsi, Savlebob, Minimand og alt muligt andet i den dur. Vi havde fire ugers barsel med farmand, før han skulle retur på job og de første 1,5 uge blev brugt på hospitalet, først for at få bugt med gulsot og derefter for at få styr på mit blodtryk. Men nu er vi landet godt og trygt hjemme, og vi har efterhånden fået os en rigtig fin hverdag med en form for rutine, så meget som man nu kan have det med en baby. Men han er en af de gode af slagsen, ham Klint, selvom alt jo er en faaaase med sådan en. Han sover rigtig godt, og har henover den seneste uge ladet os sove mellem 8-9,5 time uden opvågninger næsten hver nat. Hvilket jo er en ren luksus i sin selv, det giver i hvert fald mor her et helt andet overskud, end nætterne med afbrudt nattesøvn. Men lad os nu se, det er ikke sikkert det varer ved ret længe – vi nyder det, mens vi kan.

Julen er blevet brugt i både nordjylland hos min familie og selve juleaften herhjemme med min kæreste og hans familie (og Klinten). Nytåret er lige om hjørnet, og den snupper vi hjemme sammen bare os tre. Jeg er ikke den store fan af fyrværkeri, så det passer mig så godt ikke at skulle tage stilling til fest og diverse. Jeg ville bare lige kigge ind og sige at der stadig er liv i mig. Jeg kigger snart ind igen, og indtil da, sig hej til Klint:

11 Responses

 1. Frederikke

  Hej Ditte
  STORT tillykke med din fine lille dreng! Følger med på insta, men har savnet dig her på bloggen.
  Vil gerne læse om forløbet op til fødslen, men forstår omvendt også godt, hvis det er for privat.
  Fødte selv en dreng i maj, så er måske lidt biased.
  Vi havde også et par ting, der gjorde, at han kom før – så sluger alt der ligner, råt.
  Godt nytår og tak for at lade os læse med!

  29. december 2017 at 19:41

  • Hej Frederikke,
   Tusind tak for din kommentar. Jeg har også savnet bloggen. Rart at være tilbage igen. :)

   Jeg er allerede gået i gang. Mangler fra vandet gik til han blev født. Så ca det hele. Haha. Men det kommer!

   KH. Ditte

   2. januar 2018 at 18:56

 2. Jane

  Ja for pokker!!! Jeg er her, lige her og venter… Venter på, at du har tid, lyst, overskud og energi til at dele igen :-) Han er sød, mega sød <3 Elsker at følge dine små videoer på IG, især når min pige er 6 mdr, og vi lige har oplevet det samme, selvom det går hurtigt (nogle gange for hurtigt)… I hvert fald, håber jeg i alle tre sammen, får et dejligt nytår, nu som forældre (vildt ikke?!) Også glæder jeg mig til, at blive overrasket med nyt indlæg i det nye år engang :-) //Jane

  29. december 2017 at 20:35

  • Jaaaah, tak fordi du altid er derude, Jane! Jeg er i fuld gang med den. Den kommer snart! :D

   KH.

   2. januar 2018 at 18:55

 3. Camilla

  Men altså, han er simpelthen så fin! 😍 Tillykke med ham 😊

  30. december 2017 at 08:46

  • Tusind tak, Camilla!

   2. januar 2018 at 18:54

 4. Haha. Åh. Elsker de mange fantastiske nicknames – før 1 års fødselsdagen, har han en mappe fuld :D
  Kæmpe tillykke med den søde verdensborger og velkommen tilbage på bloggen.

  Nårh ja, og godt nytår!

  – A

  30. december 2017 at 11:54

  • Hahaha, ja. Den vokser nærmest dagligt. :D Tusind tak og godt nytår!!

   2. januar 2018 at 18:54

 5. Vibeke

  Jeg fødte selv min datter 4 uger før tid i foråret 2016, og er stadig her snart 2 år efter nysgerrig på at høre om andre forældres oplevelser om at få et præmaturt barn (hvilket Klint måske slet ikke er :-) Men altså, jeg vil meget gerne læse din historie og oplevelse om at føde for tidligt, hvis du har lyst til at dele den🙏🏻

  3. januar 2018 at 13:53

 6. Kristina

  Yaaaaaaay!!!!! Velkommen tilbage 😃
  Har lige lappet dine nye indlæg i mig!!!! Så fedt at have dig tilbage, selvom du også er en fornøjelse på Instagram 😉
  Kæmpe tillykke med Klinten og rigtig godt nytår 🎉❤️🎊

  4. januar 2018 at 21:34

  • Åh, hvor er du skide sød, Kristina! Tak for velkomsten. :D
   Tusind tak og rigtig godt nytår til dig også! <3

   5. januar 2018 at 12:25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.