KLAR TIL TRILLETURE I DE KØBENHAVNSKE GADER


REKLAME :: Indlægget er udgivet i samarbejde med Smart Buy Glasses

Det her graviditetsshow går lyntjept, og der er ikke meget mere end en måned til jeg skal være nogens mama. Så der bliver virkelig løbet stærkt herhjemme, så vi kan få de sidste ting på plads inden baby melder sin ankomst. Det er mest min kæreste der løber stærkt, da jeg, som I måske så her, er lidt udfordret efterhånden. Men det bliver altså også til noget forberedelse fra min side, jeg har nemlig fået nye solbriller, så jeg ikke får vintersolen for meget i øjnene, når jeg går de Københavnske gader og stræder tynde med rejen i Bugabooen til vinter. Jeg er vild med Célines solbriller, og jeg har haft virkelig mange par efterhånden. Denne gang er det blevet til et par mørkegrønne og brune, så de endda matcher vores spisebord, haha. Modellen hedder Julia og fås som briller også (uh!). Jeg kan lide, at de ikke er for “lette” så de sagtens kan bruges med den tungere vinterbeklædning, som ikke altid er lige god til alle typer solbriller. Farverne er jo oplagte til den kommende sæson, jeg glæder mig allerede til at sætte dem på næsetippen og trille afsted.

4 Responses

 1. Hvad er det for noget spændende Chanel-noget på billedet – tuscher? 😀

  8. november 2017 at 20:35

  • Det er mit iPhone cover :D :D

   9. november 2017 at 18:59

   • Malene

    Hvor sørensens har du dog det cover fra? Gerne link! Det er jo sygt sejt <3

    29. november 2017 at 15:40

    • Jeg har desværre ikke noget link, sælger har lukket annoncen. Men søg på iPhone cigarette silicone cover eller noget i den dur. :D

     6. december 2017 at 20:18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.