BY MALENE BIRGER ARIANNE FRAKKE

En ting der virkelig hober sig op i min garderobe, sæson efter sæson, er frakker og overtøj generelt. I år havde jeg faktisk tænkt, at jeg ikke skulle have noget nyt. Dels fordi jeg er ret gravid, og baby melder sin ankomst om en måneds tid, det gør at mit korpus har en lidt anden form, end det plejer, og hvor jeg ender bagefter ved man jo aldrig. Men også fordi en baby koster knaster. Seriøse knaster. Og vi kylder dem afsted efter den ene og den anden ting, også ting der slet ikke er nødvendige, men bare er skide søde, ja ja, men alligevel. Derfor er min konto altså lidt en slatten affære med jævne mellemrum, og alle de drømme jeg har om ting til mig selv er en smule på stand by, og det gør sig nok gældende for resten af mit liv, host. MEN ovenstående frakke har altså alligevel fundet vej hjem til mig. Jeg prøvede den i sin tid (2015) og måtte desværre forlade den, dengang var den vel lang i forhold til mine tanker om en frakke, og den var ikke så nem at lægge op grundet blomsterne. Derfor droppede jeg den, men den har altså spøgt i mit baghoved lige siden. Jeg fandt den secondhand, men i ubrugt stand og så var jeg ellers jævnt hurtig om at hapse den. Den passer perfekt, bare ikke lige om maven, men det er vel også okay, nu jeg er i 9. måned, haha. Når baby er ekstern om en måneds tid er jeg helt klar til at hoppe i den nye frakke – og det samme er vejret tænker jeg, for det er dæleme allerede blevet køligt udenfor.

11 Responses

 1. Det er simpelthen så fantastisk når kan man genfinde glæden for gamle fund og endda tage dem i brug igen

  8. oktober 2017 at 09:15

  • Ja, det er skønt når noget er en favorit flere år i træk. :D

   13. oktober 2017 at 16:09

 2. Llckan

  Virkelig smuk frakke. Du må være en af de absolut mest velklædte gravide.
  Og økonomi skal du slet ikke bekymre dig dig. Du kan jo altid sælge ud ik…hehe

  8. oktober 2017 at 17:57

  • Tusind tak, Lickan. Jeg er meget glad for den! Jeg er allerede i fuld gang, der mangler plads og penge, haha. :D

   13. oktober 2017 at 16:08

 3. Anna

  Den er flot! Jeg tænker på nu hvor du har så mange jakker – skal du så ikke sælge ud af nogen af dem? Måske du havde nogen du ikke brugte så meget :)

  10. oktober 2017 at 17:50

 4. Jeg har også noget med jakker! Og den dér er edermugme lækker!

  16. oktober 2017 at 18:25

 5. Ida-Maj Fiskbæk

  Åh, den leder jeg også efter med lys og lygte. Du må endelig give et praj, når du vil sælge! ;-)

  Var du heldig på Trendsales eller har du et andet tip til hvor, man kan lede?

  Rigtig god aften!

  13. november 2017 at 20:41

  • Ja, jeg fandt den ubrugt på Trendsales. Jeg er næsten flyttet ind i den, så der går nok en rum tid, før den eventuelt skal videre en dag. :D

   God dag. :)

   17. november 2017 at 09:56

 6. Rebecca

  Hej!

  Tänkte fråga om denna jacka är till salu och vilken storlek det är på den?:)

  Vänliga hälsningar, Rebecca

  2. januar 2018 at 17:55

  • Hej Rebecca

   Den er desværre ikke til salg.

   Mvh. Ditte

   2. januar 2018 at 18:52

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.