TIDEN FLYVER…

… Og pludselig er der gået over en måned siden jeg bloggede sidst. Livet stryger forbi, og jeg når heldigvis at få det meste med. Omend jeg også bruger en ret stor del af det på at sove. Jeg er i 7. måned udi at være #rejebygger. Og det går virkelig stærkt, jeg kan ikke helt følge med faktisk. Vi får flere og flere ting fikset derhjemme, som gerne skulle være nogenlunde klar, før baby melder sin ankomst, vi har blandt andet fået tørretumbler og købt kommode til puslebord. Det er også samlet – efter et lille hack, da skufferne sad skævt. Heldigvis kunne vi selv bore nye og fikse det den vej. Vi har også købt mægtig meget af det nødvendige, men jeg synes stadig, der mangler en hel del. Vi har dog gang i meget af det, så det kommer nok lige så stille.

Jeg begyndte til fødselsforberedelse hos APA på Østerbro i går, og det glæder jeg mig meget til at bruge de næste 8 tirsdag aftener på. Jeg har overvejet at kyle noget gravidyoga indover, men som en ikke-yoga-udøvende person på normal basis er det lidt grænseoverskridende for mig, hvilket fødselsforberedelse også var, så måske den bare skal overskrides. Jeg er desuden begyndt at tælle ned til barsel (hvem forsøger jeg at narre, det har jeg gjort siden før min sommerferie) og jeg har kun 27 arbejdsdage tilbage. JUHU! Jeg har smidt lidt ferie oveni, så det bliver helt perfekt.

Rejebygningen er altså i fuld gang herhjemme, både i maven og i huset. Jeg har endda lagt lidt sager i puslebordet, selvom det stadig mangler at blive malet. Men ting tager tid, vi skal nok nå det hele, tænker jeg, og hvis ikke, så går det også nok.

8 Responses

 1. R

  Link til puslebord :)

  16. august 2017 at 16:23

  • Vi har ikke købt et puslebord som sådan. Det er en DIY løsning. :) Der kommer et indlæg om det en dag, når det er klar. :)

   17. august 2017 at 08:36

 2. Isa

  Den hval der!!!!:D Vi har termin tæt på hinanden, og det kunne være både hyggeligt og praktisk med et indlæg om, hvad I har købt/planlægger at købe inden rejens ankomst:)

  16. august 2017 at 20:13

  • Er den ikke søøøød! Jeg kunne ikke stå for den. :D

   Ja, det må jeg lige skrive ned, egentlig har jeg købt ret sporadisk hvad jeg synes var lækkert i starten, og nu er det mere de kedelige og fornuftige ting der mangler. Til en start kan du se indlægget her: http://www.velvetsnow.dk/2017/06/rejebygger-03-shopping/
   Hvis du ikke allerede har set det. :D Det er sager jeg har købt. Så arbejder jeg lige på den lidt mere kedelige og fornuftige liste til et andet indlæg. :)

   17. august 2017 at 08:35

 3. Julie

  Jeg eeeeeeelsker den hval!!! Jeg har villet købe den til min datter, siden lang tid før hun blev født (hun er 1 år nu), men har aldrig rigtig kunne retfærdiggøre (overtale min kæreste til) at smide 700-800,- efter et tøjdyr (abe med hænderne foran øjnene). Men den er simpelthen så fin!

  16. august 2017 at 20:56

  • Den er også alt for dyr, men jeg kunne simpelthen ikke stå for den. Jeg købte to, en til rejen og en til min bedste venindes baby, som ankom her i juli. De havde lige en dag med 10%, så jeg slog til og sparede da så en lille smule i det mindste. :D

   … Og jeg spurgte ikke herhjemme. Jeg pungede bare ud af egen lomme, haha.

   17. august 2017 at 08:36

 4. S.

  Hvis du ikke er så meget for yoga kan jeg også anbefale APAs moderate graviditetstræning 👌🏻😊

  19. august 2017 at 09:25

  • Jeg ved ikke, om jeg er til yoga, for har aldrig været til det.
   Jeg går allerede til fødselsforberedelse hos APA, så det må være nok APA for nu. :D

   Overvejer at snuppe nogle uger med yoga, når der er lidt mere tid i kalenderen. Men tak for tip.

   22. august 2017 at 10:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.