ISABEL MARANT BAPHIR KJOLE

ISABEL MARANT ETOILE DRESSES Baphir & Saphir

Når noget bare virker for mig, så har jeg altså lidt en tendens til at købe alle farver/mønstre der kan fås på markedet. Og sådan er det blevet med denne kjole fra Isabel Marants underlinie Etoile. Kjolen i midten, Saphir, købte jeg sidste år, og jeg har været noget så glad for den. Så da jeg tidligere i år spottede, at den da vist var kommet på markedet igen, dog med et lidt ændret navn, nu hed den nemlig Baphir, så holdt jeg skarpt øje med den. Sagen er nemlig den, at den altså er vel hamper i prisen fra start, så der skal tænkes gevaldigt inden der hapses. Og helst med rabat, ellers er det simpelthen for kedeligt for en jyde som mig. Derfor har jeg i denne sæson hapset den gule med blomster og den navy, som netop er ankommet, den gule er købt vel stor, så jeg kan være gravid i den og forhåbentlig også bruge den bagefter, da den heldigvis har bånd i taljen – noget jeg pt ikke har. En talje. Den navy er samme størrelse som Saphir fra sidste år, så den glæder jeg mig til at prøve og måske den endda kan bruges lidt endnu. Ellers er farven heldigvis perfekt til efterår/vinter, når baby er eksporteret fra min mave. Køber I også ting i flere farver, når det virker? Jeg har gjort det med mange ting, Chloés Susanna støvler, Balenciagas sandaler med nitter, Célines Trio tasker, H&Ms bedste merino uld strik og Tabitha Simmons Vera sko fx. Oh dear.

Baphir er næsten væk, men der er en gul her, her og en navy her.

One Response

  1. Er også helt vildt med det mønster !:)

    6. august 2017 at 09:27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.