ZARA STRIKSÆT X 2


Khaki sæt bluse + bukser // Creme sæt bluse + bukser

Fineste Michelle sportede i sidste uge et virkelig pænt striksæt på sin Instagram, jeg spurgte, hvor det var fra og til mit held var det fra ZARA. JUHU! Dermed er prisen også helt i bund og jeg stalkede det da også straks frem på siden. Jeg har bestilt det i khaki og den der hedder creme/sort som Michelle har på ovenfor. Der er links under billedet. Michelle har jeg fulgt i virkelig lang tid efterhånden, og hvis der er noget hun kan, så er det at grave godterne frem i H&M og ZARA. Hun arbejder på H&Ms hovedkontor i Stockholm, så det har sikkert også lidt at sige, hun er nemlig altid først med det fineste.

2 Responses

  1. Kathe

    Jeg er virkelig spændt på at se sættet in action! Det ser virkelig lækkert ud så jeg overvejer kraftigt om at det skal klikkes hjem :-)

    12. juni 2017 at 09:59

    • Det er røget retur. Helt latterligt lille i størrelsen, men ellers rigtig flot.

      12. juni 2017 at 21:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.