TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #64

#01 Rygsække. I busser og anden offentlig transport. Hvad sker der for det? Folk glemmer tydeligvis, at de fylder en hel person bagud, når de har dem på og jeg bliver næsten dagligt mast af en. Jeg magter det ikke. I dag var en af dem sågar skyld i jeg blev skubbet op i væggen i s-toget og slog hovedet på en kant, helt ærligt.
#02 Når min fyldte ASOS-kurv ikke vil makke ret.
#03 Når der er dårlig kage i kantinen.
#04 At jeg endnu ikke har fået årets første is. I ved en af dem med lyserødt guf.
#05 At jeg købte ca hele ASOS den anden dag, da de kørte 20%. Jeg kunne have købt meget mere, men min konto havde ligesom en naturlig stopklods.
#06 At jeg pt har ret ondt i mit haleben, når jeg sidder. For helvede.
#07 Halsbrand.

3 Responses

 1. Skynd dig på guf jagt; det smager ligeså godt som sidste år, jeg lover!

  – A

  1. juni 2017 at 11:20

 2. Eva

  Jeg er gravid for anden gang og lider også denne gang frygteligt af halsbrand. Bed din læge om en recept på lanzoprasol (eller hvordan det nu lige staves), tag en om morgenen en time inden mad (jeg tager en, når jeg alligevel er oppe at tisse tidligt på morgenen), og så slipper du for gener.

  Jeg synes, halsbrand er en lille men utroligt irriterende gene. Når det nu kan behandles så nemt, så skal man gøre det!

  Alt det der Balancid og andre kridtpiller, de virker ikke i længden, når årsagen er graviditet. Så kan “klappen” populært sagt ikke lukke ordentligt og det er altså en anden sag, end hvis en ikke-gravid bare har spist for meget flæskesteg.

  Held og lykke med resten af graviditeten og jeres lille dreng!

  23. juni 2017 at 10:01

  • Tusind tak for tip, Eva!
   Jeg har heldigvis ikke halsbrand dagligt, jeg tager kun et par tums om ugen, så det er ikke nødvendigt med recept på andet. :)
   Håber dit går i sig selv så du ikke skal døje. <3

   24. juni 2017 at 20:45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.