REJEBYGGER #01

Jeg skal være nogens mama.

Det sker til november, og det er stadig ret surealistisk for mig, må jeg indrømme. Jeg smed “bomben” på job og Instagram i går, og nu kan jeg endelig slappe lidt mere af i den her krop, der så småt er i forandring. Jeg er i 18. uge, og jeg synes, tiden er fløjet afsted. Det føles som kort tid siden, jeg stod med den positive test i hånden og alligevel er der allerede gået 3 måneder.

De tre måneder har været utrolig lange, selvom de er gået enormt hurtigt, giver det nogen mening? For selvom vi har fået denne virkelig gode nyhed med en lille baby – også kaldet Rejen herhjemme, så har jeg også mistet min mama. Det er næsten to måneder siden, og det er slet ikke til at forstå. Jeg var så heldig, at jeg nåede at dele nyheden med hende, det er I mange, der har spurgt mig om. Og hun blev noget så glad, det første hun sagde var: “Jeg skal være bedstemor, jeg tror det er en lille pige”. Åh, hvor ville jeg ønske, at jeg kunne dele denne oplevelse med hende. Der er så utrolig mange spørgsmål nu, som jeg aldrig før tænkte over at skulle have svar på, og nu er det bare aldrig muligt at få de svar. Det er i sandhed en rutsjebane i mit liv for tiden, men jeg følger med så godt jeg kan og det går heldigvis rigtig godt indtil videre. Jeg har det dejligt og de første fire måneder er overstået. Nu glæder vi os gevaldigt til november, hvor vi skal møde vores lille Reje.

12 Responses

 1. Malan

  Kære Ditte, stort tillykke!! Blev meget rørt, da jeg læste det. Har selv termin omkring det tidspunkt. Det må være så svært for dig at skulle undvære din mama i denne tid. Du er god til at sætte ord på både det glædelige og det sørgelige – bliv endelig ved med det. Mange tanker og endnu en gang tillykke <3

  30. maj 2017 at 20:29

  • Hej Malan,

   Åh, hvor er det altså spændende. Stort tillykke til dig også! Det er slet ikke sjovt ikke at kunne dele det med min mama, æv. Vi får det bedste ud af det alligevel. <3

   KH.

   1. juni 2017 at 09:43

 2. Beam

  Nææææ! Hvor dejligt for dig/jer! Rigtig hjerteligt til lykke! Det bliver spændende, spændende – og alting forandres med ét!

  (Jeg læste for nyligt om at du havde mistet din egen Mama (kondolerer!) og det skærer mig i hjertet at hun ikke kommer til at opleve sit barnebarn! Nu er det din tur til at være en sej Mama, og du skal nok klare det med bravour!)

  Held og lykke med det hele, Ditte.

  30. maj 2017 at 21:11

  • Tusind tak, Beam. Ja, jeg mistede desværre min mama for næsten to måneder siden (vildt det allerede er så længe siden).

   Vi glæder os rigtig meget til den nye tid, det bliver så spændende at få sådan en ny lille fætter indenfor. <3

   1. juni 2017 at 09:45

 3. Hald

  Stort stort tillykke. Hvor fantastisk :)
  Jeg fik en lille dreng den 6. okt sidste år, og den 1. november mistede jeg min mor. Hun havde Alzheimers, og havde været syg en del år, så vi vidste godt, at det kun gik en vej. Men det var syret at have fødsel og død så tæt inde på livet indenfor så kort tid.

  30. maj 2017 at 21:43

  • Åh, det er jeg meget ked af at høre. :( Det er slet ikke sjovt, når de to clasher. Ikke at døden nogensinde bliver sjov.

   Jeg håber lidt, at denne nye positive lille sag kommer til at hjælpe mig nemmere igennem det hele, og det giver mig lidt ro i hjertet, at min mama i det mindste nåede at få besked. Dejligt din mor endda nåede at se jeres lille dreng. <3

   1. juni 2017 at 09:46

 4. Mia V

  Stort tillykke Ditte. Hvor bliver det spændende. Glæder mig til at følge med da jeg selv har termin på nærmest samme tid som dig.

  Men det er også hård læsning. Hvor må det være svært at miste din mama og vide at nu skal du snart være mama. Godt du fik delt det med din mama! Rigtig meget held og lykke og endnu engang tillykke

  Sender dig gode tanker

  30. maj 2017 at 21:55

  • Ej, hvor er vi mange faktisk! Stort tillykke, Mia! :D

   Tusind tak for din kommentar, det er lidt hårdt, trist og sørgeligt det hele, nu forsøger jeg bare at få det bedste ud af det hele. <3

   1. juni 2017 at 09:47

 5. AM

  Kæmpe tillykke, søde Ditte. Novemberbørn er skønne (har selv en på 2,5). Er sikker på du bliver den sejeste mama, og hvor er jeg glad for at læse at din mama vidste der ville komme en Reje <3

  31. maj 2017 at 22:08

  • Åh, du kan tro, jeg også er ret glad for november allerede. Hele fem af mine favoritter i livet er født i november, så det kan kun blive helt fantastisk med min helt egen af slagsen. <3 Tusind tak for dine søde ord. <3

   1. juni 2017 at 09:48

 6. <3 Du er sej er du! jeg er lykkelig paa jeres vegne!

  2. juni 2017 at 13:54

  • Du er verdens sødeste, Josephine, tak. <3

   8. juni 2017 at 09:51

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.