GANNI SOMMERSHOPPING


Indimellem er jeg en sløv banan. Denne gang handlede det om verdens fineste grønne nederdel med blomsterprint fra Ganni, nærmere bestemt Capella Mesh i verdant green. Og da det gik op for mig, at jeg nok ikke kan leve uden, der var den væk. Over. Alt. Men jeg satte en eftersøgning i gang på Instagram – det har nemlig hjulpet mig før, blandt andet i jagten på den fineste Ganni kimono. Denne gang var jeg også heldig, og en sød følger tippede mig om, at der hang en i min størrelse i Butik Olga i Lemvig, jeg kontaktede dem fluks, men grundet helligdag blev pinen trukket lidt ud. Den blev dog købt og betalt lørdag morgen og er nu på vej til mig. Imellem tiden havde jeg bestilt leopardudgaven, som kun fås i Gannis egne butikker og på deres webshop, hvor I finder den her. Jeg købte den grønne t-shirt hos Boozt, hvor den desværre er udsolgt nu, mens jeg overvejer, om leopard t-shirten skal hjem til mig også, nu må vi lige se, om jeg elsker sættet, når det kommer. Jeg tænker i hvert fald, at det bliver super fint til sommer, og til september, når vi skal 10 dage til New York i sensommervarmen, puh.

2 Responses

 1. Marianne

  Ej, hvor sjovt! Olga er en af mine yndlingsbutikker, også selvom jeg nu har byttet Vestjylland ud med Stockholm. Men den butik skuffer aldrig, og de har simpelthen altid så mange fine ting. Kigger altid lige forbi, når jeg er hjemme på besøg.
  I øvrigt er jeg lige begyndt at følge med herinde, så lidt sjovt, at noget af det første jeg læser, er det her :)

  14. maj 2017 at 20:15

  • Hej Marianne,

   Velkommen til! Jeg er glad for, du har lyst til at læse med. :D
   Jeg kendte slet ikke butik Olga, men følger dem nu på Instagram, man må jo holde sig opdateret, især når de kunne sørge for jeg fik nederdelen i hus. :D

   KH Ditte

   PS. Stockholm må da ellers også kunne tricks!

   18. maj 2017 at 10:38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.