10 TING DER ER HELT OK FOR TIDEN

Jeg er stadig glad, griner og smiler, selvom jeg lige har mistet min mama. Det kan undre mig, at det kan lade sig at gøre og indimellem giver det et ordentlig stik i hjertet lige midt i et grin. For kan jeg egentlig tillade mig det, tænker jeg? Jeg savner hende helt ind i marv og ben, men hun kommer ikke tilbage af den grund. Jeg vælger at mindes hende i stedet og forsøger ikke at skamme mig, når jeg griner og har det godt. For min mama elskede, når jeg grinede. Især mine smilehuller var hun verdens største fan af. Så i hendes ånd vil jeg forsøge at grine og smile mest muligt – nu står sommeren jo også for døren. Derfor har jeg samlet ti ting, som gør mig glad for tiden. <3

#01 Når jeg jagter min kæreste, mens jeg “har klædt mig ud” som Læspe-Dorthe. Min nye personlighed, når natten falder på og jeg er “hoppet i” min nye mega-lækre bideskinne, (som skal fikse at jeg skærer tænder). Den er umulig at tale med og ikke mindst savler jeg en farlig masse, hvis jeg gør forsøget. I den forbindelse dukkede Læspe-Dorthe så op forleden. Vi havde det hylende morsomt, eller jeg havde, min kæreste var måske mere skræmt og en smule bange for Læspe-Dorthe. Men jeg var næsten ved at kvæles af grin, så sjovt var det.

#02 Fuglenes pippen udenfor mit kontorvindue. Det er ikke så ofte, så jeg bider mærke i dem, men pt er de der hele tiden, og jeg nyder det til fulde

#03 Sommeren. At den vist endelig er på vej, og vi kigger på en uges ferie om små tre uger.

#04 At jeg fra i dag kl 15.00 har ferie i 9 dage. Yeeees.

#05 At Jagger åbner på Falkoner Allé. Lige der hvor de solgte den dårligste mad i byen. Burger med gourmet fritter (aka dårligt tilberedte kartoffelbåde fra frost), sjældent har jeg spist så lidt af en tallerken mad jeg betalte for. MEN JAGGER! Det er jo formidabelt at have lige i baghaven.

#06 Espadrilles-tid. Skal bare lige huske at finde dem frem. YAY!

#07 En fastansættelse på mit job efter to år som timeansat. Endnu mere YAY! Den her havde jeg glædet mig voldsomt til at dele med min mama, det nåede jeg desværre ikke.

#08 Min kæreste. Han er i sandhed #verdensbedsteBoo. <3

#09 Loppemarkedssæsonen, den er i fuld gang, og jeg labber det i mig.

#10 Grillsæsonen. Vi har egentlig været i gang et par måneder, men hold nu op hvor er det fantastisk med sådan en grill på altanen. YES! Og en altan for den sags skyld.

EKSTRA: Den her fantastiske oppustelige hummermadras, som skal med mig på ferie i midten af juni, Sardinien here we come.

7 Responses

 1. J.

  Så bliver du endnu gladere nu, hvor JAGGER OGSÅ åbner på Nørrebros runddel til efteråret :D

  19. maj 2017 at 11:20

  • OMG! Det er også rimelig awesome! :D :D :D

   19. maj 2017 at 11:29

 2. Sara

  Det er så vigtigt at give sig selv lov til at grine og være glad – også midt i sorgen. Jeg mistede selv et nært familiemedlem for måneder tilbage meget pludseligt (det hele var slut på en måned), og indimellem får jeg også et lille (løgn – stort!) stik i hjertet når jeg tænker tilbage på alle de rare stunder. Hold ud – man tror det ikke, men det skal nok blive bedre. Savnet bliver ikke mindre, men det bliver lettere at leve med på en eller anden måde. ❤️

  19. maj 2017 at 16:17

  • Tak, Sara. Det gik også meget stærkt med min mama, men vi vidste jo “heldigvis” at det gik den vej. Så på en eller anden måde kunne jeg forberede mig. Selvom vi bestemt ikke troede det skulle ske så hurtigt. Hun havde kun haft diagnosen i tre måneder. :(

   23. maj 2017 at 21:08

 3. Ingeborg

  Hvor er din sorg fin & smuk beskrevet – bliver så rørt når du skriver om det. Alt det fineste til dig.

  26. maj 2017 at 19:29

  • Tusind tak, Ingeborg. Jeg forsøger at få det bedste ud af situationen, den kan jo desværre ikke ændres. <3

   27. maj 2017 at 21:49

 4. Thomas

  Sommeren er her allerede! :-) Og så JAGGER. Kan absolut kun anbefale det sted til alle. Fin blog iøvrigt.

  27. maj 2017 at 13:31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.