H&M TORSDAGSFAVORITTER #04

SKJORTE // JAKKE // TERNET BLUSE
KJOLE // PRIKKET  BLUSE // NEDERDEL

Mine favoritter fra H&Ms nye varer i denne uge, de minder lidt om hinanden, men sådan er det generelt i min garderobe. Jeg har shoppet nederdelen allerede og den er virkelig fin, det samme er prisen. Den prikkede bluse måtte også gerne flytte ind, den kunne være virkelig god til job, uden at være dødkedelig. Den blå kjole kunne jeg godt tøffe rundt i til sommer, omend den nok er for blå til at jeg ville få den på ret mange gange.

6 Responses

 1. Ida

  Kæmpe fan af de her indlæg, du finder så flotte ting fra h&m :)

  17. februar 2017 at 10:03

  • Hvor er du sød, Ida! Jeg er VILD med H&M, de kan altså nogle tricks. :D

   17. februar 2017 at 10:57

 2. Stine

  Jeg købte den blå kjole m blomsterne, men der var desværre et eller andet m de ærmer, der var lidt pudsigt 🤔 Så den blev leveret retur

  18. februar 2017 at 15:12

  • Æv, det var en skam, tak for heads up. Sære ærmer gider vi altså ikke.

   20. februar 2017 at 10:42

 3. sanne

  Nå, jamen jeg skulle jo kun bruge penge på lejlighedsting nu… hmm, nå nej… Tak Ditte! :P

  18. februar 2017 at 23:39

  • Hahahaha, undskyld, Sannedame. :D

   20. februar 2017 at 10:42

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.