FINE SAGER FRA ZARA #02


BUKSER // TERNET BLUSE // SWEATSHIRT // FRAKKE

Zara er ikke en butik jeg har tid til at besøge særlig ofte. Desværre, for deres ting kræver ofte et ekstra kig, før de skal med hjem. Men deres funktion med Click & Collect med gratis levering er formidabel, pakken leveres til butikken, jeg prøver sagerne i prøverummet og returnerer det der ikke dur ved kassen med det samme. Så får jeg kun det med hjem, der rent faktisk dur. Derudover er udvalget online bare 100 gange bedre end i butikken. Jeg gad godt hapse fire ovenstående sager, og buksen til sweatshirten ville heller ikke gøre mig noget. Omend jeg virkelig ikke mangler mere hyggetøj, og jeg ville aldrig komme ud i verden i det, det er helt sikkert. Frakken minder om min favorit fra denne vinter, den er dog camel, så en grå ville virkelig godt kunne bruges også. Og prisen er så god jo! Den ternede bluse er noget så yndig, og 199, uh! Nå, nu må vi se, om jeg får kapret noget af det, før det er pist og forsvundet, sådan går det ofte med Zara-sager. Man skal være lyntjep.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.