UDSALGSFAVORITTER JANUAR 2016


/1 SEE BY CHLOÉ /2 SOPHIE BILLE BRAHE (ikke udsalg) /3 CHLOÉ
/4 ROKSANDA /5 NO 21 /6 OSCAR DE LA RENTA 

Egentlig har jeg vist udsalgsshoppet den bunke sager, jeg skulle have fra denne sæson. Det foregik i London, da vi var derovre efter jul og henover nytåret. Men alligevel elsker jeg at browse rundt og finde alle mulige (og umulige) favoritter. Chloé frakken døde jeg længe over, dengang den landede hos NAP, mens min kæreste døde over dens sindssyge pris – jeg forsøgte fluks at retfærdiggøre den (somom.com), og ja, den endte altså aldrig hos mig, for den var for dyr. Men den er ÅH så flot, og nu er der 40% på den. Jeg må dog desværre hoppe over alligevel, men jeg mangler nu altså heller ikke klassiske frakker i det snit. Jeg har vist en fire stykker allerede, det må for dælen være alt rigeligt. Bananen fra SBB er desværre ikke på udsalg, undskyld hvis I føler jer holdt for nar. Den er bare så fandens pæn, at den stadig jagter mig dag og nat, så den fik lige en lille æresplads deroppe i midten. Jeg har (endelig) tilføjet et par No 21 satin mules til min skosamling, mine er dog flade og med similipynt. Men denne orange farve dåner jeg over. Det gjorde jeg også i London, desværre var der sprittusch (!) fra prisnedsætninger på det par i min størrelse, derfor hapsede jeg en anden – og noget mere neutral farve, som jeg sikkert får brugt mere i sidste ende. Der er allerede sneak peek ovre på Instagram (@DitteDegn).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.