SOLBRILLER ÅRET RUNDT

Selvom det er halvkoldt og fesent udenfor, så er solen ret heftig om vinteren, fordi den er så lavt på himlen – og i de tilfælde er en solbrille min eneste redning på cyklen. Jeg købte sidste år Célines Lea briller, og de er netop flyttet ind hos mig i den lyse udgave også, fordi den virkelig er blevet en favorit hos mig, og den kan redde mig på cykelstierne igennem resten af vinteren. Céline er klart et af mine favorit brands, når det kommer til solbriller, de er klassiske, men ofte med et moderne tvist – samtidig med det ikke bliver for meget, til mig om ikke andet, haha. Kendisserne ude i verden har i stor grad været med til at rette alles øjne (høhø) mod Céline som et af de sejeste brands når det kommer til solbriller, netop det og hvilke andre brands de kendte foretrækker kan I netop nu læse om lige her.  I kan endda tage en test for at se, præcis hvilken kendis, du deler solbrillesmag med. Jeg endte med Céline, selvfølgelig, jeg havde ikke regnet med andet, haha.

Dette er mit sjette eller syvende par Céline solbriller, jeg har været omkring Shadow, Audrey, Pretty, Lea og vist også en model mere, som jeg ikke mindes navnet på. Kvaliteten er udpåklagelig og de passer generelt ret godt til mit ansigt. Jeg har også haft en del solbriller fra Ray-Ban over årene, hvilket jeg stadig har, og det er endnu et mærke, som jeg kan se kendisserne er enige med mig om. Jeg er især vild med deres unisex modeller, da jeg oftest passer de større størrelser bedst, da mit ansigt er bredt. Deres Aviator fås fx i flere størrelser, og så er der jo en mulighed for, at alle kan være med.

SPONSORED by SmartBuyGlasses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.