PODCAST-ANBEFALINGER #02


HER GÅR DET GODT (klik på billedet for at høre podcasten)

Peter Falktoft og Esben Bjerre er igen på banen med lyd til dine ører, denne gang i en podcastversion – uden irriterende musik, som alligevel altid er det helt forkerte valg, hvis du spørger mig. Denne gang er de sponsorerede af Irma, og den har de faktisk snørret meget godt i de afsnit der er udgivet indtil nu. Jeg havde lidt frygtet, at det ville blive en sær kombination, men drengene klarer det med humor, som vi kender dem. De er skide gode, vildt skarpe og jeg tager mig selv i jævnligt at vende mundvigene opad midt i toget på vej mod job. Deres podcast giver et indblik i hverdagen, nyhederne osv med et sjovt take. Der er blandt andet blevet diskuteret heste-gate, skolevand og ikke mindst Sodastreams.


RINGBINDSATTENTATET (klik på billedet for at høre podcasten)

Denne podcast lyttede jeg til, fordi min veninde anbefalede den. Jeg havde netop afsluttet Kvinden med den tunge kuffert, og var jo jævnt ked af at det kapitel var slut. Men jeg var vild med Third Ears produktioner og derfor gav jeg Ringbindsattentatet en chance, og jeg lyttede den fra ende til anden med næsten samme hastighed, som jeg lyttede til hende, der slæbte rundt med de tunge sager. Den foregår en 30 år tilbage i tiden, og man bliver næsten helt nostalgisk når de fortæller om datidens computere, men den finesse der er blevet brugt på at kreere et mordvåben og motivet for et drabsforsøg er fascinerede, hør den og bliv forbavset.


MORD I RUM SØ (klik på billedet for at høre podcasten)

Endnu en podcast hvor handlingen er foregået lang tid før jeg kom til. Der graves dybt og snakkes med gamle mennesker, mange af vidnerne og de berørte af Egon Plougs død er væk, så det er en udfordring for journalisterne bag at undersøge sagen til bunds. Lyt til Mord i Rum Sø, hvis du er lidt vild med mordsager generelt.


DET VI TALER OM (klik på billedet for at høre podcasten)

Det vi taler om er en af mine guilty pleasures. Den udkommer ugentligt – og jeg er VILD med, det ikke blot er en engangsfornøjelse. Det vi taler om bliver sendt på Radio 24/7 og bliver efterfølgende udgivet som podcast, hvor jeg så hører den, da jeg sjældent gør mig i radio. Ditte Okmann er vært, og jeg er vild med det. Fra uge til uge er der forskellige gæster inde, mens et panel af nogenlunde faste gæster er med. Der diskuteres sladder fra ugen og det er en god opdatering til os, der sjældent læser uge- og sladderbladene, men alligevel synes det er sjovt at følge med.

Se mit første indlæg i podcastanbefalinger lige her.

6 Responses

 1. Hold nu op hvor er her fint <3 Elsker fuglene på dit profilbillede.

  27. januar 2017 at 15:32

  • Åh, velkommen til! Tusind mange tak skal du have, hvor er du rar. :D

   God weekend!

   27. januar 2017 at 17:48

 2. Ida

  “Det vi taler om”, er helt genialt og den perfekte måde at starte weekenden på fredag eftermiddag. Jeg har ikke hørt mord i rum sø, men det skal jeg nu. Kan også anbefale DRs på kanten af verden, hvis man er lidt interesseret i historie, den er på 4 individuelle afsnit. – udemærket at fordrive tiden med mens man venter på nyt fra Third Ear. ;)

  31. januar 2017 at 11:38

  • Hvor er du god, Ida! Tak for tip, dem må jeg ty til næste gang jeg løber tør. Pt har jeg alt for meget og for en uge siden havde jeg intet. Hahaha. :D

   31. januar 2017 at 19:29

 3. Line

  Jeg er også helt vild med podcast. Lytter til dem non-stop (stort set, ikke) og jeg søger altid efter nye. Har du lyttet til ‘Strangers’? Den er virkelig, virkelig god!

  2. februar 2017 at 10:39

  • Nej, ikke endnu. Men jeg har hentet den, er bare ikke nået dertil hvor jeg har prioriteret den. Jeg må lige tage den næste gang jeg er løbet tør, tak for tippet. :D

   2. februar 2017 at 13:43

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.