H&M TORSDAGSFAVORITTER #01 + RABATKODE

Bluse / Jakke / Blomstret skjorte / ACDC t-shirt
Ternede bukser / Sorte bukser / Læder overalls


H&M har noget nær altid (siden jeg lærte dem at kende i mine teenageår nuvel) været en favorit. Deres webshop det samme, især nu de ikke længere har ugers leveringstid, men faktisk er blevet lyntjeppe. Derfor har jeg bestemt mig for hver torsdag (såvidt muligt), at samle mine favoritter til jer i et lille indlæg. For som I måske ved, så lander de nye varer i deres webshop om torsdagen – og indimellem skal man faktisk være lidt hurtig, hvis man vil nå at hapse dem. Ovenfor har jeg samlet mine favoritter fra i dag. Der er lidt af hvert og man kan virkelig se på varerne at foråret er på vej! Og det er virkelig tiltrængt, jeg er jævnt træt om morgenen og har virkelig svært ved at slæbe min mås ud af sengen, jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste, og lidt blomster og lyse farver vil da virkelig gøre dagen en hel del sjovere, ikke? Jeg har ikke hapset noget selv, endnu, men jeg overvejer den ternede buks og ACDC t-shirten. Åh. HUSK: 10% med 5414!

6 Responses

 1. Det godt nok nogen lækre sager du har fundet frem idag :)
  Rigtig god dag :)

  19. januar 2017 at 14:59

  • Tak, Nadia! I lige måde. :D

   19. januar 2017 at 19:40

 2. Helga

  Dejligt tiltag! Elsker selv H&M og synes de er blevet rigtig gode de seneste par år. Jeg vidste slet ikke at de tilføjede nye ting hver torsdag, så jeg glæder mig til at følge med!

  19. januar 2017 at 18:24

  • Tak, Helga! Jeg er glad for det falder i god jord. :D Og jeg er glad for jeg kunne komme med ny viden der, torsdag er en meget vigtig dag!

   19. januar 2017 at 19:40

 3. Caowao

  JEG ER FAN. Glæder mig til indlæggene :)

  20. januar 2017 at 12:38

  • TAK, søde Caro! Jeg håber, de propper webshoppen til randen med flotte sager!

   20. januar 2017 at 12:40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.