FINE SAGER FRA ZARA


/1 FRAKKE /2 SKJORTE /3 BUKSER /4 KJOLE

Zara har en del fine ting for tiden, som jeg hjertens gerne ville sætte fingrene i. Frakken minder om den, jeg allerede har købt hos dem i camel – og som jeg er virkelig glad for. En grå ville derfor være en rar tilføjelse til garderoben, da camel ikke matcher alt i hele verden, men den er måske også en smule unødvendig, ahem. Kjolen med prikker vil jeg gerne lige prøve af, den ligner alt jeg har ledt efter’ish, og så er den i viskose, ikke polyester, som ellers er Zaras yndlings materiale. Bukserne ligner noget, der kunne være en hverdagsfavorit, måske endda sammen med den fine skjorte med mariehønebroderi.

2 Responses

 1. Sophie

  Jeg købte kjolen for nogle måneder siden – den er så rar at have på, og jeg får altid komplimenter for den, når jeg har den på :-) Den er dog lidt til den korte side. Jeg kunne godt have ønsket mig, at den var 5 cm længere..

  Skjorten er også virkelig fin – den vil jeg kigge lidt nærmere på :-)

  22. januar 2017 at 09:22

  • Uh, det er godt at høre, Sophie! Måske jeg skal rykke på den så. Jeg er sådan en kort fis på 158, tænker vi ikke den bliver fin til mig så? Eller er du også en kort fis? :D

   23. januar 2017 at 12:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.