DE BEDSTE SECONDHAND SHOPS PÅ INSTAGRAM

@IBlameLulu // @Lula2ndhandluxury // @2nd_Rag // @Magnoliasluksus2ndhand

@TroisPommesVintage // @SecondCopenhagen // @thevintagedk

@Second_wardrobe_by_Martine // @FilucaVluxuryvintage // @Vintage_Market.dk

@Ivelinas_eksklusive_secondhand // @Cocobellsecondhand

Instagram er min guilty pleasure, jeg scroller løs flere gange om dagen, og én ting jeg særligt bruger det til er at følge diverse secondhand shops. Jeg er glad for secondhand generelt, og jeg har i mange år benyttet mig af eBay en masse. Derfor er disse secondhand shops virkelig gode at have lige i nærområdet, for mange benytter sig ikke af fx Trendsales – og tænk på alle de skatte der ligger derude, som aldrig bliver brugt, men som vi ikke får fingrene i, hvis de ikke kommer til salg. Her gør secondhand butikkerne jobbet for en hvis procentdel af salget. En fair deal for dem der ikke selv gider gøre arbejdet, og ikke mindst et slaraffenland for os andre, som sidder glubsk og venter på den næste opdatering.  Ovenfor har jeg listet mine favoritter for man skal dele det, der er godt, ikke? Selvom jeg klart begrænser mine chancer for det næste gode fund, jo flere der følger hver profil. Damn.

4 Responses

 1. Ihh du skulle have haft @Bob_og_lutetia_vintage med også. Hun er ny, men dygtig :-) Dejlig liste ellers og så skal du have et dejligt weekendkram også, knus Dorte

  20. januar 2017 at 12:43

  • TAK for tip, kæreste Dorte! Den må jeg fluks tjekke ud. :D

   God weekend.
   Kram

   20. januar 2017 at 13:20

 2. caja

  jeg anede ikke det fandtes!! $$$ her kommer jeg!

  Har du egentligt et blog indlæg med din taske samling? Drømmer om en lækker taske, men mangler inspiration! Gerne noget med fløjl, hæhæ.

  21. januar 2017 at 19:34

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.