TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #60

#01 Den alt for lange bustur hjem til jul. Jeg magtede heller ikke flyet eller toget. Så tog den billigste løsning af tre onder.
#02 Dem der ikke har fanget, at billeder ikke er til fri afbenyttelse, blot fordi de dukker op i en søgning på Google(!).
#03 Når jeg snart må unfollowe en ellers virkelig fin Tumblr, fordi der hele tiden bliver spoilet ting fra SKAM, før jeg har nået at se afsnittene. Nu er sæsonen selvfølgelig slut, må se om det er ligeså slemt til foråret.
#04 Hvor hurtigt jeg hører de podcasts på min liste, jeg kan ikke finde nok til at holde den fyldt.
#05 Hvor lidt The Affair fangede mig. Skal jeg give den en chance til?
#06 Hastigheden vi sluger serier på herhjemme, Hollywood kan jo ikke følge med.
#07 Hastigheden på nye afsnit af SKAM. De kunne godt lige speede det op. I må ikke sladre til min kæreste, men jeg er up to date nu. Og hvilken finale! ALL IS LOVE!

4 Responses

 1. Cecilie

  Jeg kan hjælpe dig af med én af de trælse ting på listen!!! 😂 Du skal helt sikkert give “the affair” endnu en chance, den serie er jo genius!!! Kærlighed, drama, mystik, uhygge – den er hele pakken 👍🏻👍🏻👍🏻

  23. december 2016 at 11:01

  • TAK, Cecilie! Det gør jeg lige så. :D :D Rart at få et punkt tikket af, tak for det. :D Glædelig jul!

   23. december 2016 at 11:03

 2. Cathrine

  Ååh, SKAM. Virkelig gøy hvor mye dere dansker elsker den serie. Dere er jo mer gærne etter den enn oss nordmenn, helt serr! Hehe. Hvem tror du får sesong 4?

  Har du lyst til å tipse om noen fine tumblrs? Trenger noen nye tips.

  23. december 2016 at 11:53

  • Åh, jeg hepper ret meget på en Sana sæson, det ville være fantastisk. MEN jeg gad også godt en jente-Chris sæson, da jeg synes, hun har været lidt for “tyk og sjov” og hun fortjener bare mere end det. :D

   24. december 2016 at 15:38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.