OUTFIT #477 + RABATKODE


H&M jakke / VERO MODA bukser / H&M strik
INUIKII støvler / CHANEL taske / HEARTMADE hue

Det er søndag, jeg er på vej ud for at shoppe julegaver og måske mangler I også de sidste – måske er I slet ikke gået i gang? Haha, det kunne nemt have været mig, jeg har dog heldigvis fået “overstået” de fleste. I dag og i morgen kan I shoppe hos A Shoe Affair med 20% rabat på alt ved køb over 499, koden (xmas20) gælder ikke på udsalg og kan ikke kombineres med andre rabatter, men ellers er der frit slag på alle hylder. Jeg tøffer pt rundt i mine Inuikii støvler med lammeskindsfor. De er så bløde og dejligt varme, så de kan virkelig anbefales, nu det er blevet lidt koldere i vejret. Jeg må smutte for i dag, der er gaver der skal shoppes, åh åh.

Indlægget er lavet i samarbejde med A Shoe Affair

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.