OUTFIT #476


ZARA frakke // VERO MODA bukser // GIVENCHY støvler
LOUIS VUITTON taske // JULIE FAGERHOLT HEARTMADE halstørklæde

Outfittet her er fra i lørdags, hvor vi tog i biografen og ud og spise burger. Vi var inde og se Arrival, og gik begge ud med en “nå”-følelse i kroppen bagefter. Den går ikke over i verdens historien, men det er da ikke fordi den var dårlig. Lidt ligegyldig måske? Vi har booket billetter i Electric Cinema i Notting Hill på vores London tur om 14 dage, vi var der også sidst, vi var afsted, og det var simpelthen så hyggeligt. Denne gang skal vi se Rogue 1, og vi glæder os meget!

Uh, som I måske har spottet har jeg fået mig en lille ny taske. Den blev købt i torsdags. Jeg har længe haft et godt øje til Pochette Metis modellen, som virkelig passer perfekt til det, jeg pt ønsker mig af en hverdagstaske. Den kan klare det meste i det coatede canvas, den er enormt let og så har den tilpas mange rum til mine ting kan blive fordelt og dermed er nemme at finde. Men jeg synes, den almindelige udgave er vel “nem”, jeg kedede mig lidt over den og har aldrig rigtig fået rykket på den. Så da jeg spottede der kom en ny udgave (faktisk to, den anden udkommer bare ikke i de nordiske lande), blev jeg nødt til at se nærmere på den. Den hedder Reverse Monogram og den var altså alt hvad jeg lige går og drømmer om. Den har lidt kant, er lidt klassisk og ellers bare virkelig fin at se på. Den er sat til at kunne købes det næste halve år, så vent ikke for længe, hvis du også drømmer om en.

4 Responses

 1. Nikoline

  Den er så fin! Hvad står den til i København? Synes priserne svinger meget i forhold til dem på LV.com for tiden. Knus

  12. december 2016 at 08:58

  • Den koster 10.300. :)

   12. december 2016 at 14:20

 2. Louise

  Sikke en fin frakke! :) Kan du sige noget om, hvordan den er i størrelsen?

  12. december 2016 at 13:27

  • Sådan typisk Zara, lidt lille i det, synes jeg. :)

   12. december 2016 at 14:21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.