MINE SOPHIE BILLE BRAHE SMYKKER

SOPHIE BILLE BRAHE  Petit Lune halskæde / Dauphin Elisa ørering
Petite Cheval de Mer ørering / Lulu Sapphire ørering / Claire de Lune ørering

Smykker er en “stor” del af min hverdagsgarderobe, men på den måde at de er med mig hver dag. Jeg tager dem på om morgenen og af igen, når jeg kommer hjem. Jeg kan nemlig ikke lide at have mine smykker på, når jeg kommer hjem. Lidt en sær ting, men de ryger lynhurtigt af, sammen med mit ur. Er der mon andre derude, der har det som mig? Hvis jeg kommer afsted uden, føler jeg mig helt forkert og næsten nøgen, men herhjemme generer de mig. Haha. Jeg skifter imellem øreringene, da jeg kun har ét hul i hvert øre, så jeg bliver nødt til at vælge hver morgen, luksusproblem egentlig, men jeg overvejer lidt, om der skal et enkelt hul mere til i det ene øre. Det er en stor beslutning, kan I nok høre.

10 Responses

 1. M Hoxer

  Jeg har det helt på samme med smykker: de skal af derhjemme! (ligesom alt tøj, der strammer eller irriterer). Jeg har i år fået to ekstra ørepiercinger, og det kan klart anbefales! Det er sjovt at mixe og sammensætte, og en god lejlighed til at købe nye øreringe ;-) Cph Body Extremes i Larsbjørnstræde er super profesionelle.

  8. december 2016 at 18:18

  • Ej, hvor godt! Det må jeg overveje. Piercer de eller skyder de i? For har stadig traumer over den der pistol. Den vej skal jeg aldrig nedad igen. :-O

   Og gjorde det ondt? Spørger hende der ingenting har udover de to huller i ørerne, heller ingen tattoos. :D

   8. december 2016 at 19:34

 2. Mathilde

  Hvor er det nogle smukke smykker, små kunstværker i sig selv. Jeg er helt vild med delfinen og månerne. Dem ville jeg gerne selv eje.

  Hav en god weekend. :)

  9. december 2016 at 10:21

  • Tusind tak, Mathilde. Jeg er også meget glad for dem.

   God weekend. :)

   9. december 2016 at 14:22

 3. Christine

  beholder det på hjemme og skal også helst kunne sove og bade med det. ihvertfald øreringe.

  9. december 2016 at 11:45

  • Det er virkelig sjovt at høre, hvor forskellig man er med sine smykker. Jeg går næsten i baglås, hvis jeg opdager, jeg har glemt at tage mine smykker af i badet. Haha.

   9. december 2016 at 14:22

 4. Marie

  Hej Ditte

  Må man mon spørge en taskeekspert som dig? ;-)

  Jeg drømmer om en Celine Trio bag, men er noget nervøs da jeg kan læse på Celines hjemmeside at den er i lammeskind. Har du nogle erfaringer med holdbarheden?

  Jeg har blot hørt at tasker fra f.eks. Balenciaga i lammeskind går sindssygt hurtigt i stykker.

  Det er min første designertaske, så derfor jeg forsøger at gøre det helt rigtige køb.

  På forhånd tak.

  9. december 2016 at 18:08

  • Hej Marie,

   Det kan du tro.
   Jeg er ret sikker på, der er lavet to udgaver af Trio. Den nye i lammeskind, som er dyrere end den gamle. Dem gamle er i kalv mener jeg. Men det er dog stadig lidt sart. Det kan få lidt ridser og blive slidt på hjørnerne med tiden, dette problem er nok størst med de farvede.

   Men jeg synes ikke det er noget voldsomt, og dem jeg har haft har holdt sig rigtig fint. Den nye i lammeskind virker dog meget blød, tror den får knubs noget hurtigere. :) Jeg har ingen pt, så kan ikke lige tjekke skindtypen, men de har bestemt ikke virket til at være i lam dem jeg havde, og jeg så en ny udgave i lam i Illum fornylig, som var meget blød og virkede mere skrøbelig i det. :)

   KH. Ditte

   9. december 2016 at 19:17

   • Marie

    Mange tak for svar! :-) God aften!

    9. december 2016 at 21:26

    • Det var da så lidt, skulle det være en anden gang. Håber du finder den perfekte taske! :)

     10. december 2016 at 22:55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.