GAVER TIL HENDE :: JULEN 2016

/1 H&M strik /2 LOVECHILD 1979 paraply /3 SOPHIE BILLE BRAHE halskæde /4 SOPHIE BILLE BRAHE ring /5 SOPHIE BILLE BRAHE ørering /6 NEVILLE JACOBS I’M MARC’S DOG bog /7 ELLIES AND IVY Crystal hårbånd /8 BYREDO parfume /9 KANEL hårspænder /10 ELLIES AND IVY Johanna hårbånd

En ting, jeg er enormt dårlig til, er at skrive ønskesedler. De ender altid som totalt urealistiske, da jeg køber alle de ting, der er til at købe for menneskepenge selv. Haps. Så står alle de dyre ting tilbage, og dem skal der spares sammen til. Og så dyre gaver giver vi ikke i min familie. Jeg har været rigtig heldig, at min kæreste har givet mig nogle helt fantastiske gaver ad flere omgange, men det er ikke noget jeg forventer og derfor vil jeg også gerne, at min seddel indeholder ting, som rent faktisk kan betales uden at skulle have den alt for store tegnebog frem. Jeg har forsøgt det ovenfor, men allerede her kommer vi i bekneb, for jeg har købt en del af tingene selv. Derfor er den omdøbt gaver til hende, i stedet for gaver til mig. Haha. I kan måske bruge den som inspiration, hvis I mangler ønsker til dem der spørger jer, eller bare har lyst til at købe en gave til jer selv. Den slags er jeg stor fortaler for, og det gør jeg gerne løbende igennem måneden, man skulle da være et skarn.

Derfor er jeg altså endnu engang næsten på bar bund. Jeg har dog ønsket mig penge i år, da vi tager til London kort efter jul, og der kunne det jo være rart at lave et par udsalgskøb for gavepengene, i stedet for der bliver betalt fuld pris lige før jul. Hvad ønsker I jer til jul?

2 Responses

  1. Helle

    Ringen kan anbefales :-)

    21. december 2016 at 20:56

    • Ja, den er noget så fin. Har prøvet den mange gange. :) Jeg går bare ikke rigtigt med ringe pt, så ved ikke om den vil blive brugt. :D

      23. december 2016 at 09:37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.