DETALJER FRA LEJLIGHEDEN #04

img_6320 img_6321 img_6327 img_6335img_6296
Jeg har fornylig omrokeret lidt på nogle forskellige sager i lejligheden. I det store hele står alting som det plejer, men nogle småting er flyttet, ligesom forskellige lamper er rykket til nye pladser. Det er længe siden, jeg sidst har fået delt nogle detaljer med jer, så her får I hele fem af dem. I er som altid mere end velkomne til at stille spørgsmål, hvis I da har nogen af den slags.

Weekenden har vi brugt i Aalborg, hvor vi har sørget for min mama kunne flytte i ny bolig. Så den nye uge har en hård start, jeg håber, den bliver lettere senere på ugen. Jeg venter en lille fin pakke, jeg har shoppet hjemmehyggetøj fra H&M x Purpose Tour kollektionen og så skal jeg se verdens bedste Meme.

17 Responses

 1. Alexandra

  Ej hvor fint :) jeg har sørme et spørgsmål: hvor kan det flotte oui skilt kæbes henne?
  Kh Alexandra

  5. december 2016 at 15:32

  • Det er fra Leben Cph. De har butik på Amager. Du finder dem på Instagram under @LebenCph. :D

   Tak, kæreste Alexandra!

   5. december 2016 at 16:08

 2. Alexandra

  Købes. Selvfølgelig :)

  5. december 2016 at 15:47

 3. Ann-Sofie

  Åhh den lille Fender guitar ville min kæreste elske (og er forhåbentlig en del billigere og fylder mindre end the real deal). Hvor har du fundet den henne?

  5. december 2016 at 16:05

  • Hej Ann-Sofie,

   Det er min kærestes, den er købt i Grækenland på en ferie engang, siger han. :) Han har den ligesådan i den rigtige udgave, så det er lidt sjovt.

   KH. Ditte

   5. december 2016 at 16:09

   • Ann-Sofie

    Argh det har min kæreste også, så jeg tænkte lige at julegaver var fundet, men der er vist lidt langt til Grækenland;-) Tak for svar

    6. december 2016 at 08:51

    • Det var så lidt. Måske du kan finde en på eBay eller lignende? :)

     6. december 2016 at 10:06

 4. Louise

  Fine billeder, du har en skøn sans for detaljerne :) Den fine guldhalskæde med det lille månevedhæng fangede mit blik, hvor er den mon fra?

  Venlig hilsen Louise

  5. december 2016 at 17:01

  • Hej Louise,

   Tusind tak, det var sødt sagt.
   Den er fra Sophie Bille Brahe. Den hænger på mig næsten hver dag. Så fin!

   KH. Ditte

   5. december 2016 at 20:33

   • Louise

    Tak for svar. Jeg har endnu mit første smykke fra Sophie Bille Brahe til gode, men jeg har kig på et par stykker. Månehalskæden må også fluks føjes til ønskelisten. Din hals-kæde med D’et er også rigtig fin. Jeg øver mig i at blive bedre til halskæder – de har aldrig været min ting – så nu er jeg nok særlig optaget af fine halskæder.

    Louise

    5. december 2016 at 21:21

    • Det var så lidt. :)

     Jeg har som regel en eller anden halskæde på, men kender godt det med, at et smykke ikke altid kan være ens ting. Jeg bruger sjældent armbånd og ringe pt fx. Mens øreringe og halskkæde er på dagligt.

     6. december 2016 at 10:07

 5. Agnes Victoria

  Åh, hvor er det nu de fine grønne kasser er fra? Er simpelthen helt skudt i dem…

  5. december 2016 at 19:13

  • Hej Agnes Victoria,

   De er fra Adax, men de laver dem desværre ikke mere. :(

   KH. Ditte

   5. december 2016 at 20:34

 6. Agnete

  Hvor har du købt din fine D-halskæde?

  6. december 2016 at 18:21

  • Den fik jeg i julegave af min kæreste. Den er fra Zoë Chicco. :) Det kan fåes i Lot 29.

   6. december 2016 at 18:50

 7. Ronja

  Du bor altså så fint. Jeg har stadig hede drømme om dit gulvtæppe fra Munthe. Det har hjemsøgt mine tanker i over fire år!
  Hvis det stadig findes hos dig, og hvis du en dag får lyst til at sælge det, så håber jeg virkelig, at jeg opdager det!

  8. december 2016 at 14:54

  • Tusind tak, Ronja! Jeg smider det nok på instagram på min salgsprofil, @VelvetSnowSale, hvis det skal ryge en dag. :)

   8. december 2016 at 15:51

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.