PROENZA SCHOULER PS1 MEDIUM I PYTHON

img_6226
Proenza Schouler PS1 Medium i pyhton

På mit seneste indlæg sportede jeg en ny sag, det har I må allerede bemærket. Den flyttede ind for et par uger siden og har været med ude i verden et par gange allerede. Jeg havde egentlig solgt alle mine Proenza Schouler tasker, de blev slet ikke brugt nok – og så måtte de videre. Men da jeg stod overfor python-drengen her, så kunne jeg altså ikke sige nej. Jeg har længe drømt om en i dette materiale, men prismæssigt har de været noget udenfor rækkevidde. Men nu er den hjemme og SKIDE smuk, hvis du spørger mig. Den har sort hardware, og det klæder materialet virkelig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.