OUTFIT #475

img_6136 img_6137 img_6138
Frakke STELLA MCCARTNEY // Bukser VERO MODA
Strik H&M TREND // Støvler BIMBA Y LOLA
Taske PROENZA SCHOULER // Hue og halstørklæde HEARTMADE

Jeg har været lidt MIA den seneste tid, både her på bloggen og nåede også en hel uge væk fra Instagram, uhørt faktisk. Jeg vil forsøge at få det hele til at gå mere op i en højere enhed og være til stede mere her på bloggen. Det er lidt svært at få alting til at gå op, men jeg har bestemt ikke til intention at stoppe bloggen, der går bare lidt længere imellem mine indlæg. Hvis I har savnet mig, hvilket I selvfølgelig har(! haha), så kan I læse et lille interview med mig lige her.

10 Responses

 1. Anette

  Ihhh de støvler, Ditte :) Nu er de, inspireret af dig, klikket hjem, og jeg glææææder mig :)

  14. november 2016 at 17:02

  • Jaaaaah! Du bliver så glad for dem! Jeg har lige fået mine forsålet, og de røg på med det samme de var hentet. Jeg har ikke gået så lange ture i så lidt fornuftige støvler og fået så lidt ondt i fødderne som i dem her. Det er formidabelt. Intet mindre. Og så er de flotte samtidig, JUHU! :D

   Ps. Giv lige en melding om I bliver gode venner!

   15. november 2016 at 14:50

   • Anette

    Jeg fik lige mine igår. Jeg forudser et dejligt venskab :) Den ene er lidt stram, fordi mine fødder ikke er lige store, men det føles også klart, som den vil give sig.

    Og så er jeg fuldstændig enig i, at kvaliteten er uovertruffen, og læderet bare så blødt altså :)

    Kan du have en dejlig weekend!

    19. november 2016 at 09:08

    • Hvor er det bare skønt, Anette! Jeg er så glad for mine! Jeg kan anbefale dig ikke at vente for længe med forsåling. De er lidt skrøbelige i snuden! :)

     21. november 2016 at 10:16

 2. Julie

  Jeg elsker når der dukker et indlæg op fra dig i mit bloglovin’ feed, at det så ikke sker så tit gør mig ikke noget – jeg tjekker gerne din instagram ;)

  15. november 2016 at 11:13

  • Åh, hvor er du sød, Julie! Jeg er glad for lidt stadig er godt, trods alt. :D Jeg vil så gerne mere i gang med bloggen igen, så håber det bliver bedre her den næste tid. Hav en skøn dag.

   KH.

   15. november 2016 at 14:49

 3. Lise

  Hej Ditte, kan du anbefale et godt sted til forsåling? (som ikke er mega-dyrt -hvis altså det findes!?) :)
  Kh Lise

  22. januar 2017 at 15:06

  • Hej Lise

   Jeg er ret glad for skomageren i Nordre Frihavnsgade, lige ude ved Trianglen på Østerbro. De er simpelthen så gode, har virkelig forstand på kvalitet og de kommer tit med en sød bemærkning om skoene, når de ser noget de kan lide. Haha. Deres priser er også ganske ok i hvert fald i forhold til dem jeg har prøvet i Købenahvn. Jeg kan til gengæld ikke anbefale dem på Kultorvet. Uf.

   KH. Ditte

   23. januar 2017 at 12:32

   • Lise

    Haha, det lyder rigtig godt! Tak Ditte :) Tænkte nok at du var den helt rette at spørge :)

    Kh Lise

    23. januar 2017 at 20:31

    • Det var så lidt, mand! Det er med at passe på vores fine sko jo. :D

     24. januar 2017 at 10:59

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.