CAMEL DOBBELTRADET HERREFRAKKE

zara_dobbeltradet_herrefrakke_camel_velvetsnow-dk
ZARA DOBBELTRADET HERREFRAKKE

Tidligere i dag klikkede jeg denne fine frakke hjem, jeg har nok i princippet ikke brug for flere frakker (…), men farven, snittet og det hele var bare lige i øjet. I hvert fald på billederne. Zara kan man ikke altid stole på, så jeg venter spændt og så må vi se, om den skal retur. Jeg bestiller altid levering til butikken på Strøget, så kan jeg prøve tingene i prøverummet og returnere de ting, jeg ikke vil beholde med det samme. Det er virkelig bekvemt, at jeg ikke behøver slæbe fra posthuset og hjem, prøve og så retur med det. Derudover går det virkelig tjept med at få pengene retur, når man returnerer i butikken. Jeg vil vente spændt på frakken ankommer, mon ikke det bliver i starten af næste uge.

One Response

  1. Pingback: » FINE SAGER FRA ZARA Velvet Snow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.