BIMBA Y LOLA :: STØVLER

bimbaylola_boots_with_snaps_velvetsnow-dk
BIMBA Y LOLA BOOTS WITH SNAPS

For nogle uger tilbage spottede jeg disse smukke støvler på Columbine Smille, jeg kunne slet ikke glemme dem og endte altså også med at bestille dem hjem. Først måtte jeg lige skrive med kundeservice og tjekke, hvorvidt foret også var i læder, til den pris ville jeg ikke acceptere andet. Det var det heldigvis og de ankom til mig i går. De er SÅ smørbløde, at det halve havde overgået alle mine andre støvler. Jeg har aldrig oplevet noget så lækkert. De passer mig perfekt og jeg føler, jeg kan gå til verdens ende i dem. De blev sendt fra Spanien, portoen er mere end rimelig og de kom med DHL. Jeg overvejer allerede, hvilke andre modeller fra dem, jeg ikke kan leve uden.

3 Responses

 1. Maja

  Hvordan er de i størrelsen? Små i det? lidt ala franske størrelser?

  Og er ‘nitterne’ limet på? (med fare for at de kan falde af ved regelmæssig brug)

  De er edderflotte!

  2. november 2016 at 11:58

  • Hej Maja

   Jeg aner ikke, hvordan nitterne er sat på, det må du evt maile dem og spørge om. :)
   Jeg synes slet ikke de er små i størrelsen. De er helt almindelige. :)

   KH. Ditte

   2. november 2016 at 15:28

   • Ps. Kvaliteten taget i betragtning kan jeg slet ikke forestille mig, at de er limet på. Har aldrig haft så lækre støvler i hånden. :)

    2. november 2016 at 15:29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.