TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #56

#01 Når man modtager PR-mails, hvor emnefeltet starter med VS: (videresend) eller FW: (forward). Come on. Slet nu lige de tre tegn og virk lidt professionel.
#02 DSBs priser. Man får næsten lyst til at glemme at checke sit rejsekort ud.
#03 Mængden af strik i min kuffert vs mængden af kulde udenfor. Godt jeg snart skal retur til min vintergarderobe.
#04 Mængden af drinks i mit liv (0). Det er foruroligende trist.
#05 Manglen på fine loafers i skind. Heartmades Avanti var noget nær perfekt, men umulig at finde i 37. Jeg har været for sløv.
#06 Jeg efterlod hue og halstørklæde derhjemme i sidste uge. Vi havde jo så meget været bedste venner nu. Fordømt.
#07 Lysten til at shoppe en ny fin taske vs pengene på min konto til den slags fornøjeligheder. Bah.
#08 Skuffelsen over Bridget Jones udseende i seneste film. Ahmen. De kunne have valgt hvem som helst til rollen, man vidste jo alligevel ikke, at det var hende.

giphy (9)

6 Responses

 1. Janni

  Ditte, de der loafers har de haft i http://www.lacourlilholm.dk/ (fysisk butik) – Måske det var værd at tjekke, om de har et par tilbage i str. 37? Hvis altså kontoen tillader det… ;)

  11. oktober 2016 at 14:52

  • Taaak, jeg mailede fluks, men de er desværre udsolgt. Æv!

   12. oktober 2016 at 09:54

 2. Vi får dem hjem i ruskind, mener jeg :-) Dog i december. KNUS

  13. oktober 2016 at 08:55

  • Ej, hvor lækkert, Lily! TAK for info, jeg væbner mig med tålmodighed. Og ruskind er LÆKKERT!

   13. oktober 2016 at 10:42

 3. Anne

  DSB er crasy dyrt.
  Jeg kan huske, du ledte efter en reol til din kærestes pladespiller og plader, der også var pæn. Mon vil du dele tippet mig? Jeg er lidt ved at blive desparat, at finde en for at finde en pæn! Og helt ikke for stor. forresten, hvor køber du møbler?

  Kh

  Anne

  15. oktober 2016 at 02:27

  • Hej Anne

   Åh, vi shopper møbler alle mulige (og umulige) steder. Vi har dog ikke købt ret meget på det seneste. Meget af det er arvet, købt brugt eller på auktion. Men ellers er vores garderobestativer fra Inventarland, vi har en stol af Arne Jacobsen fra SIKA Design, nogle gamle 80’er IKEA stole af Niels Gammelgaard, stole fra Eames, købt brugt da det er de gamle i glasfiber, vores seng er fra Wonderland, købt hos Himmelsengen i Aalborg. Og så har vi vist ikke så voldsomt mange andre møbler faktisk.

   Vi endte med reoler fra Walter Grey, en dansk virksomhed. Helt hvide og simple. Vi har dog stadig ikke fundet den perfekte stationær pladespiller til dem, da de ofte er lidt for dybe. Men de passer perfekt til vinylerne. :)

   KH. Ditte

   15. oktober 2016 at 16:13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.