PYJAMAS PARTY

pyjamas_velvetsnow-dk
BLÅT SÆT BLUSE & BUKSER // TURKIS JUMPSUIT // LYSERØD BLOMSTRET JAKKE 
BORDEAUX JAKKE // SORT BLOMSTRET SÆT SKJORTE & SHORTS  
TEAL SKJORTE MED PRINT // BLÅ JAKKE MED ROSEPRINT // BLÅT SÆT

Jeg er ret vild med printede sæt, hvilket var ret tydeligt, da jeg trawlede min saved liste på Asos igennem den anden dag. Host. Den bugnede til randen med fine blomstrede pyjamas-agtige-items. Jeg har flere sæt, som jeg allerede er virkelig glad for, så man skulle næsten være et skarn, hvis man ikke tilføjede mere. Dog skal jeg lige dreje det i forhold til den kommende sæson, støvler, strik, kæmpe frakker, I ved. Om det helt vil fungere for mig praksis – eller om det så bare ville blive pyjamas party herhjemme, hvilket man selvfølgelig heller ikke skal kimse ad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.