FØDSELSDAGSWEEKEND HOS YSTAD SALTSJÖBAD

ystad_saltsjobad_anmeldelse_velvetsnow-dk

Forrige weekend brugte jeg på Ystad Saltsjöbad i Skåne. Vi var inviteret afsted på et anmelderophold, og da jeg havde fødselsdag mandag kunne det ikke passe bedre. Vi tog hjemmefra omkring middag og landene på hotellet 14.30, lige i tid til indcheckning kl. 15.00. Vi tøffede hurtigt op på vores værelse – et kæmpe et af slagsen, med havudsigt, sofaarrangement og ikke mindst privat jacuzzi. Den havde vi dog ikke tid til at springe i lige med det samme, for vi havde booket tid i spaen til The Creek Experience lidt over 15. Vi kastede os i badetøjet og mødte op i spaen, lidt spændte på, hvad der mon ventede os. De næste to timer brugte vi på et hold af 3 par, med en vært, som fortalte os, hvad vi skulle gøre hvor og hvor længe. Her var det vigtigt at holde tungen lige i munden, da det svenske ikke altid er lige nemt. Dette endte da også ud i flere sjove episoder i spaen, men dem må jeg hellere holde for mig selv, da jeg ikke vil afsløre oplevelsen for jer. Vi havde booket bord i restauranten til kl. 19.30, så vi blev nødt til at stige op ad boblebadet, da vores fingre var rynkede som et gammelt ægtepars.

Middagen var helt uimodståelig, min kæreste var ellevild med forretterne, så han fik min (jeg er bare mere en dessertpige), hovedretten stof på verdens skønneste stykke kød, alt for lækkert kartoffel puré og ikke mindst rødvinssauce. Vi lavede en deler udi desserterne, da der faktisk var minimum tre vi gerne ville have. Vi stoppede dog ved to, en chokoladetærte med passionsfrugtis og en creme brulee, som det var første gang jeg kastede mig over. Og det var da i sandhed en fejl jeg har ventet så længe. Da jeg først havde sat tænderne i den, så gav jeg ikke slip, og min kæreste var overladt til chokoladetærten. Efter middagen kastede vi os under dynerne og så Star Wars som vi begge drattede i søvn til, så den der jacuzzi nåede vi aldrig.

Morgenen startede med et overdådigt morgenbord (buffet jo faktisk), der var alt fra eggs benedict, belgiske vafler – som man selv lavede, nutella (!!), bacon der rent faktisk var stegt, brød i alle afskygninger, mere æg i diverse udgaver, pandekager, yoghurt, frugt, pålæg og jeg kunne blive ved. Vi havde lidt travlt, for vi havde bestilt tid til æltning i spaen. Hele 50 minutters ren tortur, vi havde nemlig valgt “deep tissue”-udgaven. Fy for den lede, det gjorde ondt. Min ryg har været i undtagelsestilstand hele ugen. Men altså jeg er sikker på, hun ramte noget godt, den kære massør, det skal jo gøre ondt, før det gør godt, right? Vi brugte eftermiddagen i de udendørs bassiner og tøffede hjem kort før kl. 15, da vi desværre ikke havde booket bord til frokost i restauranten, så vi måtte spise i Malmö på vejen hjem, men det var nu også et hyggeligt stop på vejen. Jeg er som altid vild med svensken og Ystad Saltsjöbad er blot endnu et sted, der nu er føjet til min liste.

13 Responses

 1. Det lyder SÅ lækker – mad, massage, omgivelserne osv.
  Bliver næsten lidt misundelig (;

  – K

  1. oktober 2016 at 11:21

  • Åh, det kan jeg godt forstå. Det var virkelig rart! :D

   1. oktober 2016 at 18:55

 2. Christine

  Gratulerer med dagen på etterskudd! Høres så deilig ut med spaweekend. Nå har forresten SKAM begynt igjen ;)

  3. oktober 2016 at 12:50

  • Jaaaah, jeg så det i går og har spottet der er et kort klip igen i dag, men nu overvejer jeg blot at vente til fredag? Hmmm. :D

   3. oktober 2016 at 18:42

   • Christine

    Jeg så de første 2 klippene, men nå venter jeg til fredag :) Mye bedre å se en hel episode om gangen!

    4. oktober 2016 at 22:08

 3. S

  Yay Ditten er tilbage!

  3. oktober 2016 at 17:21

  • Jaaaaah!

   3. oktober 2016 at 18:42

   • S

    Og så dør jeg lidt over det sidste billede, den udsigt vil jeg også have!

    3. oktober 2016 at 22:32

    • Ja, bare sådan hver dag, ikke? Det kunne være ret lækkert. :D

     4. oktober 2016 at 09:35

 4. Vad härligt att ni hade det bra hos oss – och vilka fina bilder!
  Hoppas ryggen känns lite bättre! :)

  Varmt välkomna tillbaka!

  5. oktober 2016 at 16:31

  • Hej Josefine,

   Tak skal du have, det var så skønt et ophold. Og ryggen har det helt perfekt igen. Haha.

   KH.

   5. oktober 2016 at 21:04

 5. Mille

  Har intet med Ystad at gøre, men kom til at tænke på dig :http://www.euroman.dk/humor/gudenyt-for-star-wars-fans-r2-d2-som-stempelkande-er-en-realitet/
  Så fin :D

  5. oktober 2016 at 18:43

  • Jaaah! Min kæreste sendte den til mig i går. Vi drikker desværre slet ikke kaffe derhjemme. Ellers skulle den da klart flytte ind. :D

   5. oktober 2016 at 21:04

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.