TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #55

#01 Hoppe på det forkerte tog.
#02 Køre for langt med toget.
#03 Pantflasker. Herunder både opbevaring og aflevering af dem.
#04 Hårvask. For dælen det tager lang tid at føne sådan et garn tørt. Tid jeg kunne bruge på så mange meget sjovere ting.
#05 Flødeskum. Med mindre det gemmer sig indeni en kartoffelkage, i så fald er det a-okay.
#06 Når overboen vander planter på altanen og dermed vander hele vores altan oveni (som ikke har nogen planter der skal vandes).
#07 Passagerer uden tålmodig i offentlig transport.

giphy (10)

8 Responses

 1. Nadia

  Hjælp til punkt #04 – jeg har ret tykt hår og bruger denne her flittigt :)
  http://www.shuuemuraartofhair-usa.com/straightforward/E0964103.html

  21. september 2016 at 10:11

  • Aj, hvor smart jo! Tusind tak for tip! :D

   21. september 2016 at 10:15

 2. S

  Hvor, hvor, hvor er Ditte?

  25. september 2016 at 20:11

  • Ditten var lige på weekend i Svensken, har du manglet mig? :D

   26. september 2016 at 10:00

 3. Vicki

  Hej.

  Er så vild med din blog, følger troligt med,men kommentere ikke, men nu blir jeg nød til spørge hvor du har købt dine Celine sandaler med guld spænder. Er ikke så god til udenlandsk netshopping,men tænker at det der du har købt dem, så nu vil jeg prøve hvis de til få fingrene i.håber du kan hjælpe.

  Vh Vicki

  29. september 2016 at 22:17

  • Hej Vicki,

   Tusind tak, hvor er jeg glad for, du har lyst til at følge med. :)
   Jeg købte mine af en bekendt, der skulle af med dem. Men jeg ved, der lige nu er et par i 39 på Trendsales, som min veninde faktisk sælger. Måske du er heldig de kan passe dig? Der har været et par stykker derinde henover tiden, så det er en god idé at holde øje derinde. De er simpelthen så pæne, jeg elsker dem, min kæreste hader dem til gengæld. Haha.

   God weekend.

   KH. Ditte

   30. september 2016 at 11:59

 4. Vicki

  Griner vil min mand også,men pyt jeg er forelsket, og det lever han med i mange af mine køb:) ev skal ha en 36-37, havde sådan håbet på en hjemmeside, men så må jeg holde øje.. du ved ikke hva de hedder modellen så man nemmere kunne Google dem.

  30. september 2016 at 18:21

  • Jeg kan lige tjekke min æske ved lejlighed, men er ikke sikker på de har et reelt navn.
   Jeg holder øje med 36-37. :-*

   30. september 2016 at 18:35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.