TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #53

#01 Papkasser der hober sig op. Jeg kan selvfølgelig bare lade være med at onlineshoppe.
#02 At man ikke kan unfollowe stories på Instagram. Bare nogle af dem om ikke andet.
#03 Repostede snaps på Instagram stories, ja da, jeg tager dem bare én gang til. For helvede.
#04 At jeg ikke nåede Mig før dig i bio, læste bogen på ferien, og så burde jeg ligesom se filmen.
#05 Hvor svært det er at købe dåbsgave, når man ikke selv er nogens mor. Jeg måtte ty til vejledning hos en veninde.
#06 At jeg skal pakke Ryan Air-håndbagage til fire dage i næste uge. Jeg magter slet ikke at tænke på det faktisk.
#07 At jeg er en lille lort og alle de smukke laaaaange frakker i butikkerne er lidt vel voldsomme på mig. For dælen.

giphy

8 Responses

 1. HØRT! Er så irriteret over stories på instagram!Nogle bruger det som dagbog, jeg er ikke fan!

  7. september 2016 at 18:16

  • Det er helt sindssygt så meget man skal se igennem, hvis man skulle nå fra den ene ende til den anden, oh dear.

   11. september 2016 at 19:57

 2. Anna Li

  Angående dåbsgave, så giv en børnebog du selv var glad for som barn. På den måde er det både en personlig gave og en barnet forhåbentlig for rigtig meget gavn af fremover. Trust me, barnet har nok tøj og bamser i forvejen!

  7. september 2016 at 18:53

  • Vi fandt heldigvis en fin gave, som faldt lige i ønskerne, så det var perfekt. :D Men en bog havde været en god idé også!

   11. september 2016 at 19:57

 3. Jane

  Åh, du må endelig ikke være ærgerlig over at du ikke nåede at se filmen. Bevares, den er skam helt okay og jeg (samt de 100 andre kvinder i biffen) havde da røde øjne efter filmen. Men personligt syntes jeg slet slet ikke, at den kan leve op til bogen… Med det sagt, så er det helt sikkert en god søndagsfilm til derhjemme med billigere bland selv slik og dynen :-) Det er selvfølgelig bare min personlige mening, men ville ikke mene at det er lige så slemt som stories på IG og det at være for kort ;)

  7. september 2016 at 19:22

  • HAHAHAHA, godt. Jeg overlever uden den film så. Den dukker sikkert snart op på Netflix alligevel. :D

   11. september 2016 at 19:58

 4. Marie

  FYI så tror jeg, du kan slå personers Instagram stories fra ved at holde fingeren på deres ikon og derfra vælge “Slå XX’s historie fra”. Har selv lige prøvet det, og håber det holder ved, for jeg er jævnt træt af dem, som bruger stories lidt for heftigt :)

  13. september 2016 at 13:10

  • Ej, hvor godt, Marie! Tusind tak for hjælpen. Det må jeg prøve ad! :)

   14. september 2016 at 10:34

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.