CHANEL RECTANGULAR MINI FLAP WITH 4 HOLES

img_0670

Denne smukke sag flyttede ind før sommerferien. Jeg havde dengang en Mini Square, som jeg købte til mig selv, da jeg fyldte 30. Men den var lidt vel lille i størrelsen, jeg kunne knap have min iphone og det løse, haha, og samtidig er stroppen på Mini Square en del kortere end den nye sag. Min nye Rectangular Mini i caviar er den gamle udgave med fire huller i toppen. Dette gør at kæden kan indstilles til en kort og en lang version, hvilket Mini Square ikke kan. Den kan kun være lang. Denne udgave er udgået og fås ikke i butikkerne længere, jeg fandt derfor min second hand, og solgte den gamle, da denne var i hus. Den er samme farve og hard ware som min gamle, men lidt større og stroppen har en meget bedre længde til fx vinterfrakker osv. Og især hvis man som mig bruger den cross body.

5 Responses

 1. Kristina

  Wauw hvor er den fin! Hvor er du heldig at finde alle de fine tasker 2nd hand?
  PS. Du skulle vel ikke have nogen af de skønne Proenza Schouler tasker til salg, der tit har været på bloggen? ;-)

  14. september 2016 at 18:04

  • Hej Kristina

   Tusind tak!
   Jeg har desværre solgt mine Proenza’er. Så har slet ingen af dem pt. :)

   Denne er købt via Trendsales, men det er mange forskellige steder både online, privat og over hele verden de bliver hentet fra. Haha. :)

   KH. Ditte

   14. september 2016 at 21:35

 2. Kristina

  ihhh, Ditte, laver du ikke snart en re-cap af hvilke tasker du har nu? :-)

  23. september 2016 at 17:48

  • Hej Kristina,

   Jo mand, det burde jeg. Samlingen er dog ikke voldsomt stor pt, men jeg må lige arbejde på et indlæg alligevel. :D

   KH.

   26. september 2016 at 09:51

   • Kristina

    Juhuuu, det synes jeg du skal gøre! :-) Du er simpelthen altid SÅ inspirerende. Tak for en fantastisk blog og instagram-profil ;-)

    3. oktober 2016 at 07:13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.