SVANER, SLANGER & LIDT PELS

Svaner_Slanger_Pels_VelvetSnow.dk
/1 TOPSHOP BUKSER, /2 STELLA MCCARTNEY SKJORTE /3 GIVENCHY STØVLER /4 DRIES VAN NOTEN SWEATSHIRT /5 DRIES VAN NOTEN JAKKE /6 MARNI TRUNK TASKE

Jeg er allerede så småt på vej over i efteråret, både fordi det er pissekoldt udenfor, men også fordi efterårs- og vintervarerne begynder at lande i webshopsene. Og de to sæsoner er altså mine favoritter. Jeg ville elske at hoppe i ovenstående, når det bliver koldt nok, jeg har samlet en bunke af mine yndlingsfarver i ét outfit, som måske er lidt vel spraglet, men som jeg virkelig godt kan lide.

Første uge tilbage efter ferien nærmer sig de sidste dage. I weekenden skal jeg sælge ud på loppemarkedet på Israels Plads, det er et rent tøjloppe, og der er gode sager at komme efter. I kan se eventet for det her. Hvis der er noget, I overvejer, om jeg måske vil sælge, så send mig eventuelt en mail, måske jeg kan lokkes.

2 Responses

  1. Helle

    Jeg er mest lun på de fine ATP sandaler i snake, men dem vil du nok næppe skille dig af med allerede :D Held og lykke med loppe!

    20. august 2016 at 10:29

    • Haha, nej, desværre ikke. De var ude og blive luftet for første gang i dag. Så gode! Du kan hapse dem hos Nué med 50%. :-*

      20. august 2016 at 18:43

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.