H&M STUDIO AW16

H&M_STUDIO_AW16_VelvetSnow.dk
Det nærmer sig den 8. september, hvor H&Ms AW16 Studio kollektion kommer online og i butikkerne. Jeg har samlet mine favoritter ovenfor – kollektionen indeholder meget mere end det, og især en farlig masse accessories, som jeg desværre ikke er så vild med. Men ovenstående sager kunne jeg sagtens se fungere for mig. Nu må vi se, hvad jeg ender med at hapse, har I kig på noget?

På mandag er min ferie slut, tre dejlige uger er forbi og jeg kan ikke helt overskue hverdagen igen, omend det også bliver rart at komme tilbage og se kollegaerne, først skal der holdes weekend for alle pengene, juhu!

7 Responses

 1. Helle

  Jeg har kig på en jakke, men ellers tiltaler kollektionen mig desværre ikke… AW ønskelisten er generelt foruroligende tom :-)

  12. august 2016 at 17:47

  • Jeg elsker ikke kollektionen så højt som nogle af de tidligere. Slet ikke. Men der er et par sager jeg gerne vil have. Nu må vi se. Hvilken frakke kigger du på?

   13. august 2016 at 11:30

 2. Helle

  Den lyse velour-sag :-)

  13. august 2016 at 12:47

  • Den er fiiin! Ingen buks?

   13. august 2016 at 18:34

 3. Helle

  Nej, ikke umiddelbart. Jeg tror jeg nøjes med jakken hvis den er fin!

  13. august 2016 at 20:24

 4. Fik du købt noget af det? Må sige at jeg var helt solgt og har aldrig i mit liv købt så meget i HM på en gang – det var lige før jeg skammede mig. Undskyldningen er at det er godt til job🙈😁🙄

  20. september 2016 at 22:02

  • Hahaha, hvor er du sød! Jeg købte den sorte bluse med blomster, men den er røget retur, den var ikke helt det jeg drømte om. Men jeg hapsede tilgengæld de to huer fra herrekollektionen. Og dem har jeg beholdt. :D

   21. september 2016 at 09:51

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.