FØDSELSDAGSØNSKER 2016

Birthday_wishes_2016_VelvetSnow.dk

/1 HEARTMADE JULIE FAGERHOLT /2 SOPHIE BILLE BRAHE /3 SOPHIE BILLE BRAHE
/4 SOPHIE BILLE BRAHE /5 GIVENCHY /6 ELLIES AND IVY /7 LOUIS VUITTON /8 GUBI

Jeg har en lille fødselsdag lige rundt om hjørnet, og det er min egen. Åh åh. Og så må man gerne drømme om ting, lidt mere end alle de andre dage på året, ikke? Derfor har jeg sammensat en “lille” ønskeseddel ovenfor. Jeg har allerede købt en enkelt af tingene til mig selv, og den glæder jeg mig sådan til at få hjem. Vi har allerede lagt planer for weekenden lige inden, da min fødselsdag desværre lander på en mandag. Vi skal til Ystad Saltsjöbad, og jeg glæder mig virkelig meget til bare at slappe af og være mig og min kæreste.

2 Responses

 1. Er vild med stolen – ligedele alt for meget, og alt for skøn :D
  Passer perfekt til Flora stellet fra Royal Copenhagen.

  – A

  27. august 2016 at 12:02

  • Stolen er noget så fin!

   28. august 2016 at 17:26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.