PYJAMASSKJORTER

Pyjamasskjorter_New_Look_Asos_Velvetsnow.dk
SORT // HVID

Jeg har en skjorte fra en pyjamas, som jeg er begyndt at bruge ude i verden også. Og den har jeg været ret gad for, derfor klappede jeg i mine små hænder, da jeg fandt ovenstående på Asos fornylig. Især en hvid havde jeg drømt om, så jeg klikkede dem ret hurtigt hjem. De er i viskose, hvilket jeg virkelig godt kan lide, det er nemt at holde og det er behageligt at have på. Derudover er prisen helt latterligt lav, især nu hvor pundet også er helt i bund (husk at betal i pund derinde, når I shopper!). Jeg glæder mig til de lander, og jeg krydser fingrene for, at de er helt perfekte.

2 Responses

 1. Cæcilie

  Hej Ditte
  Kan du huske hvad skjorten hedder? Kan nemlig ikke finde den derinde.
  Mvh Cæcilie

  19. juli 2016 at 07:40

  • Hej Cæcilie,

   Der er links til begge skjorter lige under billedet. :)

   Mvh. Ditte

   19. juli 2016 at 10:08

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.