STUERNE // SOMMEREN 2016

IMG_1065 IMG_1066 IMG_1067 IMG_1069 IMG_1070
Stuerne. OMG. Det er så crazy at skrive det i flertal. For et år siden havde vi 42 kvadratmeter og var så småt ved at blive mast, nu har vi 120 og det er en fest! Nå, men stuerne tager ligeså stille form, selvom vi stadig mangler forskellige ting – såsom nyt spisebord og nogle andre stole, men vi føler os hjemme nu, og det er trods alt det vigtigste. En ting jeg har på listen for sommeren er at få indrammet en bunke (rulle) med ting til væggene, vi har stående. Jeg overvejer pt hvilken rammemand vi skal kaste os ud i, men ham på hjørnet af H.C. Ørstedsvej og Åboulevarden er vist tættest på, og de virker ret fornuftige. Har I nogle gode forslag derde, så smid gerne en kommentar nedenfor.

16 Responses

 1. Sophie

  Jeg har været hos ham på H. C. Ørstedsvej, og det er absolut ikke at anbefale. De fik ikke limet plakaten på bagpladen, så den efter noget tid begyndte at bule. Men du bør til gengæld gå til Carl Møller Trælast på Falkoner Alle. De indrammer, og der er jeg fint tilfreds med resultat ift. pris.

  21. juni 2016 at 18:47

 2. Sophie

  Jeg har været på den på H. C. Ørstedsvej, og det var ikke godt. De limede den ikke fast på bagpladen, så plakaten bulede efter noget tid. Carl Møller Trælast på Falkoner Allé er tilgengæld god med pris og kvalitet.

  21. juni 2016 at 18:51

  • Tak for råd, Sophie! Det må jeg klart se på. :D

   22. juni 2016 at 09:39

 3. M

  Hvor er de smukke, smukke grønne kasser mon fra? :)

  21. juni 2016 at 20:50

  • De er nogle år gamle, købt hos Adax. :)

   22. juni 2016 at 09:39

 4. Sophie

  Jeg bruger altid den på hjørnet af H. C. Ørstedsvej og Åbouldevarden, og jeg har aldrig oplevet noget dårligt ved det sted. Jeg har bestemt altid været meget tilfreds :-)
  En anden læser skriver at de ikke limede på bagpladen. Det har jeg nu altid valgt at få – netop så man undgår at det kommer til at bule. Jeg kan ikke helt huske, om jeg har betalt lidt ekstra for at få det limet – men det er noget de altid har spurgt om jeg ønskede at få lavet.

  Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det sted. Jeg har dog ikke erfaring med andre, da jeg lidt tilfældigt faldt over den forretning da jeg skulle have rammet første billede ind, og da jeg blev så tilfreds med det, har jeg gået derhen hver eneste gang, jeg har skulle have noget i ramme siden.

  22. juni 2016 at 10:28

  • Godt at høre, Sophie. Måske jeg tager en tester og ser om jeg er tilfreds. Mit indtryk af butikken var i hvert fald fin, da jeg var der sidst. :)

   22. juni 2016 at 14:39

 5. Marie

  Elsker jeres indretning. :-) Edition Copenhagen, Strandgade 66. Bedste indramninger!

  22. juni 2016 at 12:05

  • Hej Marie,

   Tak for tip! Jeg må dog erkende, at jeg aldrig får slæbt mine sager helt til Christianshavn og hjem til Nørrebro igen. Så det skal være forholdsvist i nærområdet, da vi ikke har bil. :D

   KH.

   22. juni 2016 at 14:39

 6. Louise

  Der er en lille butik på Vesterbrogade lige over for Føtex, hvor de er virkelig dygtige til at ramme ind. Ellers har CMYK på Jægersborggade rigtig fine enkle rammer i både træ og alu og passepartouter der passer til. Og så kan man selv ramme ind, det tager et øjeblik.

  27. juni 2016 at 02:09

  • Tak for tip, Louise!

   Dem vi har liggende er nogle ukurante størrelser, som der ikke sælges i løsvægt desværre. Så vi skal omkring nogen der rammer ind efter mål denne gang. :)

   27. juni 2016 at 07:36

 7. Sophia

  Hej Ditte :)
  Jeg har brugt Nørrebro indramning på Blågårdsgade et par gange :)
  Resultatet var i top og det var ikke stinkede dyrt :)
  Jeg er ny læser, og VILD med din blog (og instagram!)

  7. juli 2016 at 11:21

  • Hej Sophia,

   Tusind tak! Det var et godt tip, det er ikke så langt fra mig. Der må jeg kigge ned.
   Og velkommen til! Hvor er jeg glad for, du kan lide det, mange tak! :)
   Hav en god dag.

   KH. Ditte

   7. juli 2016 at 12:00

 8. Pingback: » ARTILLERIET BOLIGFAVORITTER Velvet Snow

 9. Monika

  Hvor er lampen på billede 3 fra? :)

  11. juni 2017 at 14:56

  • Den blå avis. :)

   11. juni 2017 at 19:05

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.