STRIBET SATIN FRA ROCHAS

Rochas_Satin_Striped_Matches_Fashion_Velvetsnow.dk
Rochas bluse

Udsalgene er startet ca alle steder efterhånden og i månederne op til, der samler jeg alle mine favoritter på de dertil indrettede ønskesedler og wish lists, som butikkerne er så søde at stille til rådighed for deres brugere, host. Jeg har denne smukke, smukke top fra Rochas på listen hos Matches, og jeg drømmer hede drømme om den. Den er virkelig crazy faktisk, men samtidig helt igennem fantastisk. Jeg elsker striberne, materiale valget og ikke mindst den quirky udformning! Desværre elsker jeg ikke prisen, 3K for en lille syg bluse, det er vel hampert for mig pt, også selvom den er flot, stribet og i satin. Måske jeg er heldig den bliver sat lidt ekstra ned?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.