RABENS SALONER CRANE KIMONO

IMG_0798
Om sommeren er jeg ret glad for kimonoer, de er luftige over et outfit – og enormt nemme bare lige at smide på, og så ser man lidt casual lækker ud, haha. Jeg har en Rabens Saloner kimono fra sidste år i Indochine printet, I kan se den her, og den har jeg nærmest boet i siden jeg købte den sidste år. Derfor kiggede jeg også mod Rabens Saloner i år, da jeg drømte om lidt nyt på kimono-hylden. I år har de igen tryllet med lækkert print og jeg kunne ikke stå for den trane-printede korte kimono. Jeg drømmer om en buks, når udsalget om lidt går i gang, eller måske tunikaen, som ville kunne bruges under kimonoen, uh! Den lange kimono vil jeg gerne have i karry, så det ikke bliver helt det samme, og den ville bare være så fin til sommerferien på Santorini, yay!

4 Responses

 1. Marlene

  Hvor køber du mærket henne? Synes ikke, at jeg kan finde kimonoer online på danske hjemmesider.

  11. juni 2016 at 21:17

  • Den er udsolgt online, jeg købte den sidste hos Lillian Vinter eller noget i den dur. Ellers har de dem i butikken i KBH. :)

   11. juni 2016 at 22:14

 2. Jane S

  Den kimono er simpelthen noget så fin, og især det mønstre -det er vidst også ret meget dit mønstre :)Kvaliteten ser også enorm rar ud, jeg kan lige forestille mig, hvor skøn den må være at have på når de danske temperaturer kan overraske og det faktisk bliver okay varmt!

  14. juni 2016 at 08:54

  • Ja, den er nemlig så god i farver og mønster, lige opad min vej. :D Og ja, den er i viskose, så det er nemlig rigtig rart. :D

   14. juni 2016 at 09:36

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.