H&M TREND PLISSERET NEDERDEL & BLUSE

HM_Trend_Andrea_Rudolph_VelvetSnow.dkBillede fra @AndreaRudolph & HM.com

Jeg er gået totalt i ferie-mode. I dag er der 1 måned til vi pakker vores sydfrugter og smutter 15 dage til Santorini – og jeg kan selvsagt slet ikke vente. Ferie er tiltrængt, virkelig. Jeg har købt ovenstående smukke sæt, som blandt andet er set på smukke Andrea. Nederdelen er udsolgt online, men blusen er til gengæld at finde på udsalg lige her. Jeg glæder mig til at hoppe i sættet på ferien, men tænker også jeg vil få det på herhjemme. Farverne er så fine og virkelig smukke sammen.

4 Responses

 1. Alexandra

  Hej søde Ditte :)
  Jeg ved ikke om det er en mærkelig forespørgelse (og et malplaceret sted at spørge om det) men har du mulighed for at give lidt inspiration til et casual-sommer-bryllup-outfit? Jeg er virkelig på bar bund og du inspirerer mig så meget!
  Mange kærlige hilsner Alexandra

  27. juni 2016 at 18:22

  • Hej kære Alexandra,

   Det kan du tro, jeg gerne vil! Jeg havde faktisk selv tænkte, at ovenstående kunne være super fint til et bryllup! Desværre er jeg ikke selv inviteret til nogen i år. :D

   Jeg kigger lige på det, og ser hvad jeg kan finde på.

   KH.

   28. juni 2016 at 08:53

 2. Gitte

  hej ditte

  har du solgt din sorte og brune proenza schouler ps11

  VH
  Gitte

  1. juli 2016 at 11:24

  • Hej gitte,

   Ja, de er solgt, desværre.
   God weekend.

   Mvh. Ditte

   1. juli 2016 at 16:47

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.