ELLIES AND IVY HÅRBÅND

Ellies_and_Ivy_haarbaand_velvetsnow.dk
Ellies & Ivy hårbånd

Sommeren er for alvor kommet, og hvor er det bare skide fantastisk, men med sommeren kommer lidt svedige lokker – og ikke mindst mine svedige fingre i mit pandehår (ja, jeg kan tydeligvis ikke lade det være) og det bliver altså lidt fedtet af det. Derfor har jeg drømt om nogle fine hårbånd til at smide i, når det skal være lidt nemt, men også når det skal være lidt lækkert. Se lige hvor fine de er, Bianca og Daria som de så fint hedder fra Ellies & Ivy. Bianca ankom for nogle dage siden, mens Daria stadig er i posten. Men Bianca og jeg er allerede blevet så gode venner, at jeg tænker der nemt bliver plads til Daria i vores forhold også. De bliver perfekte til sommerferien med strandhår og det hele, juhu!

2 Responses

  1. Betina

    Hvor er brillerne fra, D? :)

    6. juni 2016 at 14:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.